שאלה מהפורום השכן...

מצב
הנושא נעול.
שאלה מהפורום השכן...

שאלה מהפורום השכן...
היי לכולן (וגם לגברברי הפורום...) אני מפורום פוריות, עדיין לא התברכתי ביורשים, אבל אל דאגה, גם את הילד השני אאלץ לעשות במבחנה, אז אני מקווה להצטרף אליכם כמה שיותר מהר. שאלה: המחזור שלי החודש מאאאאאאאדדדדד מאחר, כבר 3 שבועות שהוא מאחר. דיברתי עם הרופא שלי בערב חג ומאחר ולא היה לי ארגסט, הוא אמר לי לקחת גסטון, שעושה את אותה עבודה. הוא אמר לי לקחת במשך שלושה ימים, לקחתי והפסקתי ביום שלישי, כולל. המחזור עדיין לא הגיע. יש לכם מושג כמה זמן זה צריך לקחת מרגע הפסקת הגסטון, עד שהגברת תרים את ראשה? בחיים לא חיכיתי ככה למכשפה...

העין ה 3

New member
אין לי נסיון בנושא

שאלה מהפורום השכן...
היי לכולן (וגם לגברברי הפורום...) אני מפורום פוריות, עדיין לא התברכתי ביורשים, אבל אל דאגה, גם את הילד השני אאלץ לעשות במבחנה, אז אני מקווה להצטרף אליכם כמה שיותר מהר. שאלה: המחזור שלי החודש מאאאאאאאדדדדד מאחר, כבר 3 שבועות שהוא מאחר. דיברתי עם הרופא שלי בערב חג ומאחר ולא היה לי ארגסט, הוא אמר לי לקחת גסטון, שעושה את אותה עבודה. הוא אמר לי לקחת במשך שלושה ימים, לקחתי והפסקתי ביום שלישי, כולל. המחזור עדיין לא הגיע. יש לכם מושג כמה זמן זה צריך לקחת מרגע הפסקת הגסטון, עד שהגברת תרים את ראשה? בחיים לא חיכיתי ככה למכשפה...
אין לי נסיון בנושא
ולפי ה(אין) תגובות שקיבלת כנראה גם לשאר הבנות כאן, כי אחרת היית מקבלת תגובות, ללא ספק. בינתיים נשאר לי לאחל לך בהצלחה ולשלוח לך מכפשה
בתקווה שתצליח למצוא את דרכה אלייך...

העין ה 3

New member
אופס! מכפשה = מכשפה כמובן...

אין לי נסיון בנושא
ולפי ה(אין) תגובות שקיבלת כנראה גם לשאר הבנות כאן, כי אחרת היית מקבלת תגובות, ללא ספק. בינתיים נשאר לי לאחל לך בהצלחה ולשלוח לך מכפשה
בתקווה שתצליח למצוא את דרכה אלייך...
אופס! מכפשה = מכשפה כמובן...

נמצאה האבדה! בדיוק כשכבר

שאלה מהפורום השכן...
נמצאה האבדה! בדיוק כשכבר
התחלתי לחשוב שאני במנפאוזה...

העין ה 3

New member
יופי! אז התמונה שלי עזרה...

נמצאה האבדה! בדיוק כשכבר
התחלתי לחשוב שאני במנפאוזה...
יופי! אז התמונה שלי עזרה...
אם למישהו היה ספק - התמונה הזו היא מפית
אז כל שנותר לאחל לך הוא שתגיעי אלינו בעוד שנה וחודשיים (הרופא שלי מרשה לחזור לטיפולים כשהתינוק/ת בן 4 חודשים...

מצב
הנושא נעול.
למעלה