שאלה מהעבר

I Was Hoping

New member
שאלה מהעבר

אני בת 23 וחצי היום.כשהייתי בת 10, ההורים שלי לקחו אותי לטיפול אצל אנדוקרינולוג, בגלל שהייתי גבוהה מאוד. היום אני 1.88 ס"מ. לקחתי טיפול תרופתי במשך שנה [אם אני לא טועה], אני לא זוכרת איך קראו לכדורים, אני רק זוכרת שהם היו אדומים, ושהם פשוט האצו את ההתפתחות המינית שלי כדי שהצמיחה לגובה תעצר. ככה בגיל 11 קיבלתי כבר מחזור וכו'.בדיעבד מסתבר שהטיפול לא ממש עזר, כי בגיל 5 במיפוי עצמות וצילום של כף היד ידעתי שזה יהיה הגובה שלי, ובאמת אליו הגעתי. השאלה - האם לטיפול שקיבלתי תהיינה השלכות בגיל מבוגר יותר? עוד עושים כאלה דברים בכלל? האמת היא שבעיני זה פשוט נחשב לטראומה.

לא הייתי דואגת

שלום לך, את כנראה צודקת שהטיפול לא עשה רבות כדי להגביל את הגובה הסופי שלך. מאידך לא הייתי דואגת לגבי השלכותיו לטווח ארוך של הטיפול. אני ממש לא חושבת שזה גרם לך נזק פיזי כלשהו. סה"כ נתנו לך אסטרוגנים כדי לזרז את ההבשלה של מרכזי הגדילה. זאת הייתה המטרה אצלך, אבל ישנם בנות רבות שמסיבה זו או אחרת אינן מסוגלות לפתח התבגרות מינית עצמאית ומקבלות את אותם התכשירים לאורך זמן. לא, ממש לא הייתי דואגת. אז מה עשית עם הגובה הזה בסוף? אני מקווה שלפחות ניצלת אותו.

I Was Hoping

New member
ניצלתי אותו?

דיגמנתי כמה שנים, אם לזה את מתכוונת. ד"א, נזכרתי בשם של הרופא שטיפל בי והיה מקסים - ד"ר למפיט. את בטוחה שלא יהיו לי סיבוכים? כמו להיכנס להריון למשל? או שהמחזור ייגמר לי בגיל מוקדם מדי? להזכירך - אני בת 23 וחצי, ומקבלת מחזור כבר 12 וחצי שנה! תודה על התשובה, דרך אגב...

למעלה