להישאר לבד בחוץ |B
כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני לא מרגישה בטוחה, הווו) נשארתי שבורה ומרוקנת ביאוש מנסה לנשום לא מוצאת אוויר חשבתי שנשלחת אלי מלמעלה אבל לך ולי מעולם לא הייתה אהבה יש לי עוד כל כך הרבה לומר עזור ליל מצוא דרך... ואני תוהה אם אתה יודע איך זה מרגיש להישאר לבד בחוץ כשפה קריר (
) ואולי אתה צריך לדעת רק איך זה מרגיש להישאר לבד בחוץ, להישאר לבד בחוץ אני אומרת לך- כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני צריכה להתפלל למה אני משחק בי כמו משחק תמיד מישהו אחר להאשים איש קטן חסר תקווה יום אחד אולי תבין אין עוד הרבה לומר אבל אני מקווה שתמצא דרך ועדיין אני תוהה אם אתה יודע, איך זה מרגיש להישאר לבד בחוץ כשפה קריר ואולי אתה צריך לדעת, רק איך זה מרגיש, להישאר לבד בחוץ, להישאר לבד בחווווץ אני אומרת לך- כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני צריכה להתפלל (הואו, להתפלל) אבינו שבשמיים (
) אבינו שבשמיים, הצל אותי הואוווואוווו הוווווואאאאאאאאאאאאאאאאהההה (ואני תוהה אם אתה יודע, איך זה מרגיש) להישאר לבד בחוץ כשפה קריר ואולי אתה צריך לדעת רק איך זה מרגיש, להישאר לבד בחוץ להישאר לבד בחוץ אני אומרת, אני אומרת אני תוהה אם אתה יודע איך זה מרגיש להישאר לבד בחווווווץ כשפה קרייייייר ואולי אתה צריך לדעת, איך זה מרגיש, להישאר לבד בחוץ, להישאר לבד בחוווהההווווץ כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני צריכה להתפלל להתפלל,להתפלל,להתפלל,להתפלל..... אולי שכל אחד יתרגם שיר אחד מהדיסק
זה יכול להיות נחמד