שאלה מהירההה

Im The Sun

New member
שאלה מהירההה../images/Emo42.gif

No mourning goes such a sad song Of broken hearts איך מתרגמים את זה לעברית!?

Im The Sun

New member
טוב לא משנה, ניסחתי איזה משהו../images/Emo42.gif

קבלו את התרגום המעפאן שלי לשיר חחחח
My Love is on the line, my love is on the line My Love is on the line, my love is on the line My Love is on the line, my love is on the line A little late for all the things you didn't say I'm not sad for you But I'm sad for all the time I had to waste 'Cause I learned the truth Your heart is in a place I no longer want to be I knew there'd come a day I'd set you free 'cause I'm sick and tired of always being sick and tired Your love isn't fair You live in a world where you didn't listen And you didn't care So I'm floating, I'm floating on air (I am on air) No mourning goes such a sad song Of broken hearts My dreams of fairy tales and fantasies were torn apart ohhh I lost my peace of mind somewhere along the way I knew there'd come a time you'd hear me say I'm sick and tired of always being sick and tired Your love isn't fair You live in a world where you didn't listen And you didn't care So I'm floating, I'm floating on air My Love is on the line, my love is on the line My Love is on the line, my love is on the line My Love is on the line, my love... Your love isn't fair You live in a world where you didn't listen And you didn't care So I'm floating, I'm floating on air Your love isn't fair You live in a world where you didn't listen And you didn't care So I'm floating, I'm floating on air אני לא טוב בתרגום אבל אני אנסה בכל מקרה
: אהבתי עומדת על הגבול 6X קצת מאוחר לכל הדברים שהיית צריך לומר אני לא מצטערת בשבילך אבל אני כן מצטערת/עצובה על כל הזמן שהייתי צריכה לבזבזב כי למדתי את האמת ליבך הוא מקום שאינני רוצה להיות בו עוד ידעתי שיגיע היום שאשחרר אותך לחופשי כי נמאס לי שכל הזמן נמאס לי ~פזמון~ אהבת לא הוגנת אתה חי בעולם בו אינך מקשיב וגם לא אכפת לך אז אני צפה, צפה על אוויר...(אני על אוויר) אין התאבלות, שיר כל כך עצוב על לבבות שבורים החלומות שלי על סיפורי פיות ופנטזיות נקרעו לחתיחות (אוו...) איבדת את השפיות איפשהו בדרך ידעתי שיגיע זמן שתשמע אותי אומרת נמאס לי שכל הזמן נמאס לי אהבת לא הוגנת אתה חי בעולם בו אינך מקשיב וגם לא אכפת לך אז אני צפה, צפה על אוויר... אהבתי עומדת על הגבול 4X אהבת לא הוגנת אתה חי בעולם בו אינך מקשיב וגם לא אכפת לך אז אני צפה, צפה על אוויר אהבת לא הוגנת אתה חי בעולם בו אינך מקשיב וגם לא אכפת לך אז אני צפה, צפה על אוויר בדיוק סיימתי עכשיו לכתוב ויש את הקליפ בטלוויזיה
פריקי!!

arke02

New member
נמאס לי שכל הזמן נאמס לי ../images/Emo6.gif

אני חושב שזה מתכוון: "ללא אבל ממשיך השיר הזה על לבבות שבורים" חוץ מזה התרגום שלך יפה, לא יותר עילג ממה שהיה יוצא לי
קבל ח"ח
קבלו תרגום ספונטני שלי (בכוונה עילג! :D) אני מחוץ לאהבה/ אנסטסיה
כעת בוא כבר תינוק אל תעמיד פנים שלאהוב אותך מעולם לא נתן לי לפחד אני הייתי צריכה לדעת כי אתה לא הבאת שומדבר אמיתי בור כבר תהיה גבר בקשר לזה אתה לא תמות לי כבר אין עוד דמעות לבכות ואני לא יכולה לקחת את זה לא עוד אתה יודע שאני צ'כה לתת לזה ללכת ואתה יודע- אני מחוץ לאהבה, שלח אותי לחופשי ותת לי לסיים את האומללות הזאת רק הראה לי את הדרך לקבל את חיי חזרה אינך יכול לנצל אותי 'מרתי אני מחוץ לאהבה אינך יכול לראות תינוק זה אתה שצריך לשלוח אותי לחופשי אני מחוץ לאהבה כה (כמו Yeah
) אמור כמה פעמים ניסיתי לסובב את האהבה הזאת אחורה ובכל פעם אתה רק נתת לי למטה בוא כבר תהיה גבר בקשר לזה אתה תשרואואד אמת שהיית עושה כושר(workinw out
) בסדר תגיד לי אתמול האם ידעת שאני אהיה האחד לתת לך ללכת ואתה יודעעע- אני מחוץ לאהבה, שלח אותי לחופשי (שלח אותי לחופשי,כה) ותת לי לסיים את האומללות הזאת (הו תן לי לסיים את האומללות הזאת) רק הראה לי את הדרך לקבל את חיי חזרה אינך יכול לנצל אותי 'מרתי אני מחוץ לאהבה (אני מחוץ לאהבה) אינך יכול לראות תינוק זה אתה שצריך לשלוח אותי לחופשי אני מחוץ- תן לי לעבור אותך הדרך שבה יש לך מעבר עלי גם כמדומני זמני הגיע וכעת אני זזה דלוק אבל אני אהיה חזקה יותר אני מחוץ לאהבה, שלח אותי לחופשי (שלאאאאח אותי לחופשי) ותת לי לסיים את האומללות הזאת (ייה הייה, היי היי) רק הראה לי את הדרך (הראה לי את הדרך) לקבל את חיי חזרה (חיי חזרה) אינך יכול לנצל אותי 'מרתי אני מחוץ לאהבה (אני מחוץ לאהבה) אינך יכול לראות (אינך יכווול לראוווווות) תינוק זה אתה שצריך לשלוח אותי לחופשי אני מחוץ לאהבה הייהיהיהיהיהייהייההההההה!!! אני מחוץ לאהבה, שלח אותי לחופשי (לא לא לא לא לא כה) ותת לי לסיים את האומללות הזאת (מחוץ לאומללות הזאת) רק הראה לי את הדרך לקבל את חיי חזרה אינך יכול לנצל אותי (לא לא לא או כה או כה או כה תרומתי להעילגת לפורום

arke02

New member
להישאר לבד בחוץ |B

כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני לא מרגישה בטוחה, הווו) נשארתי שבורה ומרוקנת ביאוש מנסה לנשום לא מוצאת אוויר חשבתי שנשלחת אלי מלמעלה אבל לך ולי מעולם לא הייתה אהבה יש לי עוד כל כך הרבה לומר עזור ליל מצוא דרך... ואני תוהה אם אתה יודע איך זה מרגיש להישאר לבד בחוץ כשפה קריר (
) ואולי אתה צריך לדעת רק איך זה מרגיש להישאר לבד בחוץ, להישאר לבד בחוץ אני אומרת לך- כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני צריכה להתפלל למה אני משחק בי כמו משחק תמיד מישהו אחר להאשים איש קטן חסר תקווה יום אחד אולי תבין אין עוד הרבה לומר אבל אני מקווה שתמצא דרך ועדיין אני תוהה אם אתה יודע, איך זה מרגיש להישאר לבד בחוץ כשפה קריר ואולי אתה צריך לדעת, רק איך זה מרגיש, להישאר לבד בחוץ, להישאר לבד בחווווץ אני אומרת לך- כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני צריכה להתפלל (הואו, להתפלל) אבינו שבשמיים (
) אבינו שבשמיים, הצל אותי הואוווואוווו הוווווואאאאאאאאאאאאאאאאהההה (ואני תוהה אם אתה יודע, איך זה מרגיש) להישאר לבד בחוץ כשפה קריר ואולי אתה צריך לדעת רק איך זה מרגיש, להישאר לבד בחוץ להישאר לבד בחוץ אני אומרת, אני אומרת אני תוהה אם אתה יודע איך זה מרגיש להישאר לבד בחווווווץ כשפה קרייייייר ואולי אתה צריך לדעת, איך זה מרגיש, להישאר לבד בחוץ, להישאר לבד בחוווהההווווץ כל חיי חיכיתי שתביא סיפור אגדה לחיי חייתי בדמיון לא מציאותי זה לא בסדר, אני לא מרגישה בטוחה אני צריכה להתפלל להתפלל,להתפלל,להתפלל,להתפלל..... אולי שכל אחד יתרגם שיר אחד מהדיסק
זה יכול להיות נחמד

arke02

New member
טעות בתמונה ../images/Emo9.gif ולא עבד הסמיילי../images/Emo11.gif

Im The Sun

New member
אני יכול לגנוב את התרגומים לקומונה?

תרגמת יפה!! ואנחנו עושים משחק אז רציתי להוסיף את התרגומים שפה לשם... אפשר

arke02

New member
היי../images/Emo70.gif אנשים יחשבו שאני באמת מתרגם

"בייבי" ל"תינוק"