שאלה: מהו חיבור pcmcia ?

r a a a n

New member
התייעצות לגבי קניית מחשב נייד...!

שלום לכולם, לאחרונה ראיתי את הדגם של Dell באופיס-דיפו שנמכר במחיר מבצע של 3,200 ש"ח בלבד. הצרכים שלי מהמחשב הנייד הם שהמחשב יתפקד בצורה טוב בלי להיתקע בתוכנות: Icq, Messenger, Window Xp, אופיס, משחקונים קלים בפלאש, וקצר באינטרנט אקספלורר. להלן המפרט שביקשתי מנציגי אופיס-דיפו, הבקש ממכם לעיין בו ולאמר לי האם מחשב נייד זה מתאים לי, או שכדאי לי לחפש דגם אחר... (אם תוכלו גם תגידו לי אם חסר אחד מהחיבורים הנפוצים במחשבים כמו: חיבורי כרטיס קול ועוד...) דגם 1300-1490 מעבד Intel Celeron M 370 1.5GHz 400MHz FSB 1MB Cache זכרון 256MB DDR2 533MH &nbsp
אני ישלם עוד 299 ש"ח לזיכרון 512) דיסק קשיח 40GB 5400RPM IDE Hard Drive מסך 15.4" WXGA LCD 1280X800 זכרון מסך מאיץ גרפי Integrated Intel Accelerator 900 Graphics up to 128MB מודם \ כרטיס רשת 56K + 100MB Internal Ethernet Card תקשורת אלחוטית מובנית WIRELESS 802.11B/G 54MB CD / DVD צורב CD-RW פנימי משולב עם די וי די (COMBO) מערכת הפעלה ללא (יש לי כבר מערכת הפעלה) אחריות שנה (ניתנת להרחבה בתוספת של 199 ש"ח) ממשקים 3 X USB 2.0, VGA, RJ11(Modem), RJ45, PCMCIA משקל כ-3 ק"ג מחיר כולל מע"מ 3,199 ש"ח טוב? לא טוב? כיתבו לי בבקשה בתגובות.

שוששש

New member
עוד שאלה

אני מתחבטת לגבי אותו מחשב, או אחיו הנמכר במחיר דומה ב"מגה". אני לא רואה ברשימת היציאות יציאה של S VIDEO או משהו דומה. מצד שני אני לא מבינה את משמעות RJ45, PCMCIA. האם יש יציאה אותה אוכל לחבר לטלויזיה? מה מאפשרות שאר היציאות? איזה ביטוי עברי מסתתר בקטע?

YossXP

New member
בגדול - חריץ לכרטיסי הרחבה

PCMCIA הינו כינוי לחריץ הרחבה למחשבים ניידים - משמש בעיקר לחיבור מודם, כרטיס רשת, קורא טביעת אצבע או קורא כרטיסי זיכרון. היום רוב המחשבים כוללים מודם, רשת ואפילו קוראי כרטיסים למיניהם כך שהשימוש בPCMCIA הופך נדיר אצל משתמשים מצויים. בפועל, PCMCCIA הוא שם הקבוצה אשר קובעת את התקנים הנפוצים עבור הרחבות - כגון Cardbus, PC Card ו- ExpressCard מצ"ב קישור לפרטים נוספים

למעלה