שאלה מהותית

muldercrushed

New member
שאלה מהותית

כפי שנראה לי שרובכם יודעים-יום הולדתי קרב ובא. והחלטתי לבקש בתור מתנת יומולדת את אחת העונות של תיקים. עכשיו, פה אני צריכה את עזרתכם- באיזו עונה עלי לבחור? הברירות לאחר ניפוי ארוך, קשה ומפרך הן:עונה 4 (בתור המשך למה שהקרינו) עונה 6 (כי יש שם פרקים שאני מתה לראות כבר הרבה זמן)

Gilliana

New member
4 - ללא כל ספק

ורק משום שרצוי מאד שתשמרי על רציפות ותראי הכל לפי הסדר. לקפוץ מ-3 ל-6 תהיה טעות גדולה משום שיהיו לך המון חורים באמצע ולא תביני מה קורה שם.

במקומך

הייתי מוותרת על 9 ימי ההולדת הבאים ומראש מבקשת את כל העונות... אבל אם באמת צריך לבחור אז קחי את 4 כדי שתוכלי לראות ברצף כמו שגילי כבר אמרה..

1Shir

New member
ולא מפריע לך שזה לא מתורגם?

ולגבי הדילמה היא אכן קשה, כמו עינת הייתי "מתפשרת" על שתיהן + עונה 5 לצורך העניין, אבל אם אין ברירה היתי פועלת רציונלית ומבקשת לפי סדר כרונולוגי.. כי עונה 4 גם טובה, אם כי לטעמי פחות מ-5 או 6.

muldercrushed

New member
בכלל לא!!!

אני לא רוצה להשתחצן אבל יש לי חברה אמריקאית שאומרת שאני נשמעת יותר אמריקאית ממנה..

1Shir

New member
אשריך

אצלי באופן אישי עם כל הכבוד לאנגלית שלי, עברית אני יודעת הרבה יותר טוב, במיוחד לגבי כל המונחים המדעיים למיניהם בסדרה, ובשורה התחתונה כנראה שאני מפונקת ונדבקת להרגלים נוחים.. אבל אם זה לא מפריע לך הרווח כולו שלך ועדיין אני מציעה להסביר להורים שיום הולדת זה אירוע חשוב שמצדיק קניית לפחות 3 עונות... (4-6)

למעלה