שאלה מהותית...... האם אפשר לאחר למישהו שאין לו שעון
I I dont belong here New member 27/8/05 #2 אפשר אפשר גם לאחר למישהו שיש לו שעון. אבל זה מעצבן ומגעיל לאחר.
L light angel New member 27/8/05 #3 בטח אתה יכול לקבוע איתו בצהריים ולהגיע בערב... אפילו מישהו בלי שעון ישים לב לאיחור הזה שלא לדבר על יתעצבן נורא...
בטח אתה יכול לקבוע איתו בצהריים ולהגיע בערב... אפילו מישהו בלי שעון ישים לב לאיחור הזה שלא לדבר על יתעצבן נורא...
D Drorrrrrr New member 27/8/05 #4 וודאי איחור או הקדמה לא נקבעים ע"פ השעון, אלא ע"פ זמן הגעתך ביחס לזמן שנקבע :^).
I I dont belong here New member 27/8/05 #6 האמת אני לא מכיר הרבה אנשים בלי פלאפון. ואין פלאפון בלי שעון. אז השאלה לא כל כך רלוונטית בזמננו
D Drorrrrrr New member 27/8/05 #7 יש הרבה שיטות לדעת א. אפשר לדעת את השעה ע"פ מיקומה של השמש. ב. אפשר לספור את הדקות ולסמן. ג. אפשר לשאול מישהו אחר עם שעון . ד. אפשר לנחש?
יש הרבה שיטות לדעת א. אפשר לדעת את השעה ע"פ מיקומה של השמש. ב. אפשר לספור את הדקות ולסמן. ג. אפשר לשאול מישהו אחר עם שעון . ד. אפשר לנחש?
I I dont belong here New member 27/8/05 #8 כמה פעמים שניחשתי וצדקתי עם הרכבת (נו רצתי ולא היה לי זמן להוציא פלאפון ולהסתכל מה השעה).
O omer87 New member 27/8/05 #9 אני מדבר על.... שהוא יודע שאיחרת לו!!!! סתם קטע מהטירונות "איחרתם לי ב9 שניות!!!!!!"(ואין לי אפילו שעון על היד)
אני מדבר על.... שהוא יודע שאיחרת לו!!!! סתם קטע מהטירונות "איחרתם לי ב9 שניות!!!!!!"(ואין לי אפילו שעון על היד)
L light angel New member 27/8/05 #10 אולי הוא ספר שניות כדי לצעוק עליכם אחר כך בכמה שניות בדיוק איחרתם לו?