שאלה מהותית!

שאלה מהותית!

בואו נפתח שירשור של- מתי הבגרות האחרונה שלי השנה???? וניתן להוסיף- מתי אני יודע שהבגרות האחרונה השנה בכלל? יאללה יאללה- כולם לשתף.. שבוע נהדר סתיו

אני לא יודעת מי אתה....

אך אני כמובן אציג את עצמי- קוראים לי סתיו, אני עושה ש"ש בנוער ומדריכה בשמחה ובאושר את סניף כפר סבא וצפון! חוץ מההתענינות הבסיסית שלי בחיי החניכים בנוער, מטרתי בהודעה, אם זה היא לא היתה ברורה, היא לראות מתי אפשר להתחיל לקיים פעילויות מגניבות בקיץ מבלי שזה יפגע בחיים המלאים של כל אחת ואחד בבית הספר.
בברכת כיף חיים בקיץ בהצלחה בבגרויות סתיו עוד הערות בונות יתקבלו בשמחה, אך תשובה לשאלה תתקבל בשמחה פי שתיים.

croovy

New member
אבל יותר בשמחה ובאושר את סניף צפון

... שלי האחרונה ב23 ביוני, באזרחות (זה יומיים אחרי פיסיקה. שואה...). נראה לי שאני מסיים הכי מוקדם... והבגרות האחרונה בכלל היא ב7 ביולי, אבל לא נראה לי שמישהו כאן עושה בגרות בחקלאות או ב"תכנית במדעים" שאין לי מושג מה זה. או בעוד משהו שהיה שם. אז 6 ביולי.

ערב רב

New member
צריך לעשות סקרים

ולשאול אנשים על השתייכותם המפלגתית לפני שהם מתחילים ללמוד את תוכנית הלימודים החדשה באזרחות, ואחרי שהם מסיימים אותה. בטוחני שאחוזי התמיכה במרצ מוכפלים.

shahar blabla

New member
הממ.

הבגרות האחרונה שלי [ואם אני לא טועה, וסביר להניח שאני טועה, גם הבגרות האחרונה בכלל] היא בהיסטוריה, ב28 ביוני. ביולי יש מועדי ב' במתמטיקה ובאנגלית ו זהו =). [ הו זה מרגיש כ"כ רחוק. ]

למרות שזה לא כל-כך משנה

אחרי שאני מסיים בגרויות אני מסיים י"ב וכיוון שאני בן שנתון 86, ולא 87, אני כבר חוקית לא בנוער יחד. אני חושב שאני מסיים בגרויות ב25 ביוני.

that girl

New member
הבגרות בהיסטוריה,

בעשרים ושישי ליוני. ומחר מתכונת הבאופטיקה, הראשונה בחיי. (כמה פעמים כבר ציינתי את זה.)(סתיו, פעולה על איך להיות פחות זונת צומי?) מפחיד
הולכת להכין עבודה באנגלית (כי למתכונת למדתי בחמש השעות האחרונות), לי

בעעע אבל לא נורא

הבגרות האחרונה שלי (בביולוגיה, אמל'ה) היא ב4 ביולי אבל הרגע נודע לי שקיבלתי 100 בביוטופ!!!!!! אז אולי יש תקווה... ואני חושב שהאחרונה בגיאוגרפיה ב- 6 ליולי איזה כיף עומד להיות לי היום הערב!...

למעלה