שאלה מהותית....

שאלה מהותית....

נראה לי שאף אחד מהאנשים שקרובים אליי לא שמע סיפורים על כל התקופה הזאת שטיילתי בהודו וכשאני מתחילה לספר למישהו אני מתחרטת על זה באמצא. יכול להיות שזה פשוט בגלל שאני פוחדת לשעמם אותם ביותר מידי מידע או שאולי אין טעם להסביר לאף אחד, פשוט צריך לעבור את זה. לא יודעת, אפילו בשני אלבומי ענק שלי בקושי הסתכלתי. מעניין למה.

guymgk

New member
אין פה שאלה

ככה זה, נראה שכל הזכרונות והתמונות שיושבות לך בראש, הופכים להיות קטנים ברגע שהם יוצאים בצורה של מילים, כנראה שבאמת יש אמת בביטוי "אין מילים לתאר את..."

עמית22

New member
זה לא לגמרי נכון

אומנם באמת אי אפשר להבין דברים לגמרי אם לא חווים אותם, אבל מי שהיה בהודו כן יבין בד"כ על מה מדובר ויוכל לצלול איתך לסיטואצייה.

אני חושב שרק התמונות יכולות לדבר

תמיד כשנגררים ולא משנה באיזו סיטואציה לשיחה על הודו פתאום הדם מתחיל לזרום מהר יותר בגוף אני כולי מתלהב ויכול לתת הרצאות של שעות על כמה שהודו היא מדהימה,על התרבות ובכלל על הכל אני יכול להתחיל לדבר עד מחר אבל תמיד תמיד יש את הבן-אדם שחוץ מלהגיד מגעיל שם ויש שם זבל ומחלות וכל הבלה בלה בלה הזה לא יודע כלום אבל אם מישהו רואה את התמונות הוא שוכח מהכל וממש מתלהב ובכל שיחה אני תמיד משתדל להוציא לכולם מהראש את הסטיגמה המכוערת שיש על הודו (שחוץ מהזבל,המחלות וכו' אין שם הרבה).

guymgk

New member
מסכים

תשמעו, מסכים אתכם, תמונות אכן מעבירות את היופי והנופים שבהודו... ואם אתם יודעים להתבטא אז כן, גם אפשר לגרור בן אדם לשיחה על הודו. אבל תמיד בסוף, זה נראה קצת חסר, קצת ריקני, לא יודע אם זה התגובות של האנשים, או סתם שזה לא ממש כמו להיות שם ולראות ולהרגיש.

shar75

New member
לפחות סידרת אלבומים.....

טיילנו נראה לי באותה תקופה, אני אישית טסתי בדיוק היום לפני שנה ( אחחחחח כמה כואבבבבבבבבבבבבבב !!!!!!! ) ויש לי כ- 2000 תמונות שמרוב כאבי לב עדיין לא התחלתי לסדר אותן באלבומים......... סיפורים אנשים עוד מוכנים לשמוע, אבל התמונות מחכות שמישהו ( מישהי, אני !! ) יסדר אותם באלבומים........ וקשה קשה קשה, בדיוק היום, לפני שנה, הייתי במקום אחררררררררררררר... רוצה שווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

יו כמה אני מזדהה איתך

כואב כואב כואב כפול מיליון פעם. בקושי הסתכלתי על התמונות שלי מרוב דיכאון ויש המון עוד להשלים ולסדר. מה יהיה איתנו??

עמית22

New member
האמת היא שלא בנוייה

שרק לא יבנו לנו בתי אבן בקאלגה ומלונות ואללה ודוניה. שתישאר כמו שהיא עם בתי העץ הרעועים והחדרים ב- 50 רופי, והשחור... השחור של פרוואטי
אוף, אני כל כך מתגעגע

אח סוף סוף

אני מאושרת, מצאתי אתכם, סובלים כמוני, מבינים את המצוקה שלי. אומרים שצרת רבים , היא חצי נחמה ונכון אמנם שקמו המתחכמים ואמרו שצרת רבים היא צרת טיפשים אבל לי לא אכפת כי פגשתי אנשים שמבינים כמוני מה שאי אפשר להסביר במילים. תודה תודה תודה תודה תודה

shar75

New member
בדצמבר בגואה הקסומה או

כמובן בפושקר המדהימה והנפלאה אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כאב לבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אוה, קלגה

עשית לי פלאשבק קטלני עכשיו. עברה כבר יותר משנה וקלגה המקסימה שהייתי בה בסך הכל יומיים, עדיין IS ON MY MIND.

כואב כואבבבבבבבבב

אחחחחחחחחחח איזה כאבי להב אתם עושים לי אני חוזרת טרייהטרייה מהודו המדהימה!! השארתם אותי עם דמעות בעיניים ועוד לא התחלתי אפילו להתרגל לחרא שיש בארץ...אחחחח איפה השחור של פרבתי...וקרים מלנה .... עזרה תתקבל בברכה

למעלה