חבר'ה, איך אתם אוכלים את המילקי שלכם? האם קודם קצפת ואחר כך שוקלד? או שמא שילוב של הקצפת עם השוקלד? או שמא מערבבים את הקצפת עם השוקלד? האם טעמתם מילקי בננה?
טוב שאתה מתעסק בסוגיות החיים החשובות באמת. מובן שהדרך הנכונה היחידה האפשרית לאכילת מילקי היא קודם קצפת ואח"כ השאר. מומלץ מילקי פי2 עם כמות קצפת כפולה. <אורי80 במצב רוח פילוסופי אך משועמם >
גונבה שמועה לאוזני שיש הנוהגין לערבב את הקצפת עם השוקולד. זהו דעתי פשע נגד המילקי. אני אישית נוהג לאכול בשיטת ביס מזה וביס מזה ומנסה למצוא תמיד דרך שתשאר קצפת עד הביסים האחרונים. טרם יצא לי לטעום מן הטעמים החדשים. אשמח לשמוע חוות דעת.
עד השוקולד, ולוקח כפית שיש עליה גם שוקולד וגם קצפת. ובעניין הבננה: הבעיה היא שעם המילקי בננה זה לא יהיה אותו דבר (כלומר לא יהיה שוקולד בכפית). גמר חתימה טובה ומתוקה