שאלה מהותית

שאלה מהותית

קודם כל שלום, אני חדש כאן בפורום אבל כבר די ותיק בתפוז (וגם יש לי כאן נציגות משפחתית אז בעצם אני לא כזה זר). מראש אני מתנצל אם הנושא כבר הועלה פה ובכל זאת אשאל: בסוף העונה החמישית באפי מתה, נכון ? נכון. כשקוטלת מתה מגיעה אחת אחרת במקומה, נכון ? (ראו ערך מוות קליני של באפי = קסנדרה = קסנדרה מתה = פיית). נכון. אז לאיפה לעזאזל נעלמה קוטלת ? למה אף אחד לא מתייחס לזה בסדרה ? ג´יילס הגיע ללונדון ופגש עוד כמה שותי תה ואוכלי עוגיות כמוהו, איך זה שהוא לא קיבל עדכון שם לגבי קוטלת חדשה ? 47 יום אנשים ! בפעם שעברה הספיק שבאפי תמות בערך 2 שניות והגיעה כבר קוטלת חדשה. ושוב אני מתנצל מראש על הבורות אם יש משהו שפספסתי או שהם כן מתייחסים לזה בהמשך (ראיתי רק עד הפרק ה 7 בעונה השישית - המחזמר). ובכלל, just for the record, אני בעד הקמת עמותה להחזרתה של פיית המדהימה לסדרה.

רינת4

New member
אחי היקר...

ותסלחו לו אבל הוא גם לא ראה עונה 4... בכל מקרה-לא יכלת לשאול אותי??? מילא. אז קודם כל: קנדרה,קנדרה! לא קסנדרה. מאיפה הבאת את זה...?
בכל מקרה-מי באה במקומה? זוכר? פיית. ופיית לא מתה.ובאפי כבר לא הקוטלת כי פיית היא הקוטלת,וחוץ מזה שאולי יש לזה קשר חזה שהמוות של באפי לא היה טבעי. בנוסף לזה-אולי ג´וש מתכנן לנו הפתעה והוא כן יביא קוטלת אחרת יום אחד? מי יודע? בכל מקרה-אל תשאל יותר כאלה שאלות כי אתה מסבך אותי!!!

הכוונה היא

שבגלל שהעונה החמישית של באפי עוד לא שודרה בערוץ ישראלי (עכשיו משודרת בביפ, אבל הם הגיעו רק לפרק השלישי) כל מה שקורה בהמשך העונה הוא ספויילר, בגלל שרוב האנשים בפורום כבר ראו את העונה בסטאר וורלד הסימון של הספויילר הוא
(הסימון הזה הוא גם בשביל העונה הראשונה והשנייה של אנג´ל). את העונות השישית והשביעית של באפי והשלישית והרביעית של אנג´ל מסמנים ככה
מקווה שהבנת ואם לא... תבקש מאחותך שתסביר לך...

את מסבכת את עצמך

בשביל לא לעשות לך בושות לא כתבתי מי הנציגות המשפחתית שלי פה, את הסגרת את עצמך, מצטער
שנית, בסדר, קנדרה (זה נשמע כמו לוח שנה בנקבה באנגלית) מי זוכר ? גם ככה לא אהבתי אותה (פיית פיית פיית פיית ! ) שלישית, גם במקרה באפי-קנדרה היו 2 קוטלות בו זמנית וכשאחת מהן מתה באה קוטלת במקומה ואל תגידי לי שבאפי לא נחשבת לקוטלת אחרי שהיא מתה כי אז אני אגיד שאנג´ל כבר לא ערפד כי יש לו נשמה (וחזר פעמיים מהמוות אם אני לא טועה - וגם אם אני כן טועה, למי אכפת מאנג´ל ??? ). בכלל, לא משנה מה ההסבר, הטענה שלי היא שלא מתייחסים לנושא בסדרה וזה מעצבן אותי כי זה משאיר קצוות לא סגורים בעלילה (מה שיש לציין - בד"כ לא קורה בסדרה הזו).

רינת4

New member
בגלל שאתה

דביל,אתה לא מבין כלום... היי! מותר לי לקלל אותו,זה אחי. ואני אגיד על באפי מה שבא לי! וכן! היא המשיכה לתפקד כקוטלת,אבל עקרונית-היא כבר לא הייתה ברגע שקנדרה או פיית היו. ואם כבר-לא הייתי להסגיר את עצמי כדי שלא יידעו שאתה אחי,ולא ההיפך...(אם לא לזה התכוונת...). ד"א-אם אתה מדבר על עונה 5 יש אנשים שעוד לא ראו את העונה(כן,אתה לא היחיד)אז כדי להודיע שזה ספויילר של עונה 5 שמים כוכב. ואם אתה מדבר על עונות משש ומעלה,תשים ת´סימן של הספויילר. ומה קשור אנג´ל? תיזהר כשאתה מדבר עליו(שוב,אחי-מותר לי לאיים...).

פיית היא הקוטלת ב-ה´ הידיעה, באפי

היא קוטלת הפעילה כי פיית בכלא, אבל גם אם באפי תמות עוד 100 פעם לא יזומנו עוד קוטלות כי היא זימנה כבר את קנדרה, כל קוטלת יכולה לזמן רק קוטלת 1...

אם היא הייתה מספיק טובה כקוטלת

בשביל למות ולהציל את העולם תוך כדי. אצלי היא קוטלת לכל דבר ואם היא תמות 100 פעמים יהיו 100 קוטלות בעולם (רעיון לא רע). לא אשמתי שכל עונה הורגים את באפי מחדש ואז מחזירים אותה.

ANGEL N

New member
באפי היא הקוטלת בה- הידיעה...

באפי היא הקוטלת הראשונה ולכן היא הקוטלת המשמעותית והרצינית, בגלל שהיא מתה בעונה הראשונה וזאנדר הציל זימנו עוד קוטלות אבל הן ממש לא משתוות. שימו לב שכל הערפדים מתייחסים לבאפי כה-קוטלת.

ד י י ז י

New member
היא לא הראשונה..

ברור שהיתה עוד קוטלת לפניה לפני שהיא נקראה, היא הקוטלת הראשונה בשבילנו, היא פשוט חזקה יותר מה"מתחרות" שלה.. קנדרה מתה, ופיית´ בכלא, אז אצלם (הערפדים, שדים וכדומה..), באפי היא הקוטלת, כי היא הנערה היחידה בעלת כוחות עלטבעים ש"מופעלת" הואו נגיד ככה, כי פיית´ מחוץ לתמונה.

הכוח שלה יותר מפותח

ואני בטוחה שבלי החברים שלה, באפי לא הייתה מגיעה לאן שהיא הגיעה. זה פשוט שלקנדרה היו רק חיי קטילה, ולפיית´ היו רק חיי חברה (בקושי חיי קטילה) ובאפי מצאה את הבאלאנס בין שניהם, ובגלל זה היא כ"כ חזקה. למשל באפי במשאלה, לא היו לה חברים. היא באה לסאנידייל והמאסטר שבר לה את המפרקת. לא הייתה לה תכנית, היא פשוט הלכה להלחם. בלי החברים שלה, באפי לא הייתה מגיעה כ"כ רחוק.
6 מי היה מחזיר את באפי אם לא ווילו? סוף ספוילר מי היה מנשים את באפי אם לא זאנדר? כל החברים שלה כבר התחילו לתכנן את החיים בלעדיה ומה הם יעשו, אבל רק זאנדר לא היה מוכן לוותר על החברה (השניה) הכי טובה שלו, והלך להציל אותה.

M16B

New member
באפי היא ה-קוטלת .....

וכולם יודעים את זה. למרות שזה לא בגללה, ספייק אמר את זה בעונה השנייה, זה בגלל שיש לה משפחה וחברים ואנשים אוהבים אותה, קחו לדוגמא את פיית או קנדרה, מתבודדות לא חברותיות... היא גם הצילה את העולם הכי הרבה פעמים מאז שהיא נקראה כול שנה משהוא אחר קורה לעולם, לא נראה לי שזה היה ככה לפני זה.

ANGEL N

New member
כשאמרתי ראשונה התכוונתי...

לראשונה שאנחנו מכירים. ברור שהיו קוטלות לפניה ראי דוג´ הקוטלת הראשונה בראסטלס. מה שהתכוננת זה שכל עוד הקוטלת עדיין בחיים ואפילו אם נקראו עוד קוטלות בגללה איזה סיבה (כמו מוות קליני) עדיין הקוטלת השולטת היא הקוטלת המקורית שהיתה הכי הרבה זמן והקוטלות האחרות הן פחותות ממנה לדעתי

זה טיעון שלא טופס ../images/Emo41.gif

רק בגלל העובדה שאת המפתח (במילים אחרות - אחותה של באפי) עשו, או ייצרו, או הביאו או מה שלא תקראו לזה - מדם של קוטלת ולהזכירך זה היה אחרי תקופת פיית. דון נעשתה (אין לי מילה אחרת לזה) מהדם של באפי ! לכן כמו שאני מבין את זה באפי כן נחשבת קוטלת לפי כל הקריטריונים גם אחרי שהיא מתה בפעם הראשונה.

../images/Emo41.gif מה הקשר לדאון?

באפי לא יכולה לזמן עוד קוטלות נקודה השושלת של הקוטלות עכשיו תלויה בפיית... באפי אומנם חייה ויצרו את דאון ממנה אבל זה לא אומר שאם היא מתה תבוא עוד אחת...

למעלה