שאלה מהותית

טל אדלר

New member
שאלה מהותית

מכיוון שאני לא רוצה להיות פשיסט, אני נאבק בדחף למחוק כל מיני הודעות בעלות גוון פוליטי מתלהם כאן בפורום, זה מתחיל להזכיר לי כל מיני ויכוחי רחוב גדושים בגידופים והצהרות זולות. עם זאת אני לא מוחק כדי לא להדביק לפתק אורינטציה פוליטית מדינית (שמאל, ימין..) וגם כי לצערי הרב אלו כמעט ההודעות היחידות.. בכל אופן, חשבתי כבר הרבה זמן לבקש שיעבירו את הפורום ל"תרבות ואמנות", כך אחרי תקופת הרצה ב"על סדר היום" נוכל לבדוק תגובות של קהל שבא עם התכווננות שונה. מעניין איזה התלהמות נמצא שם, לא? זהו, מה אתם/ן חושבים/ות?

meorero

New member
שים את זה בהצהרת כוונות... ולא רק

לא רק שמה, אלא לדחוף כאן בכל באנר וכל חלונית Pop up שאפשר, שיבינו כבר כל המתלהמים למיניהם כל ה-"שמאלנים" "ימניים" הדברנים האלה ש נמאסתם!!!! הגיע הזמן להתעלות מעל השטויות האלו! תראו איך אנחנו נראים!

שלדר

New member
יש כאן הודעות תעמולה!!!

ראה ההודעה של יונה,, היא מופיעה בעוד פורומים למשל באקטואליה{אותה ההודעה,,} והיא, יונה לא עונה לאיש רק שמה את התעמולה ועוזבת,,, אין ויכוח יש תעמולה נטו! ובקשר לקטגוריה,,כדאי שיהיה מקום לדיעות וויכוח אבל עם פיקוח. לא פיקוח על תכנים אלא על תרבות הויכוח! זה ממש חסר! אז,,על סדר היום ,,אבל מסודר, ניראה נכון. תודה.

YONA111

New member
אני מצטערת אם באתי למקום שאינני

אני מצטערת אם באתי למקום שאינני רצויה בו. "מפלגת פתק" נראתה לי שמשהו שהוקם ע"י אנשים אכפתיים שהמצב הנוכחי במדינה לא מוצא חן בעיניהם ולכן כמקום טוב להגיד מה שיש לי להגיד. אם זה לא מתאים לכם אני מצטערת.

dar האחת

New member
מדוע את מצטערת

המקום שלך בפורם ראוי . חשוב שדעות כמו שלך ימתנו את הרוח הרעה והאלימה שנושבת מתגובותיהם של נערים חמומי מח

שלדר

New member
יונה,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

אני לא אנטי! כבר עניתי לך על הודעתך זו באקטואליה{טעם מר,,,} אבל, הגיע זמן שתעני למי שמגיב. אם טעיתי אני מתנצל!

dar האחת

New member
הודעות עם גוון אלים במיוחד למחוק

אני לא חושבת שזה יהיה מעשה של סתימת פיות. אנשים המתבטאים בברוטליות ומכנים בשמות גנאי אחרים, מקומם לא בפורום זה ולא באחרים.

טל אדלר

New member
אז מותר לי ?

אז אם אני מבין נכון, מה שאתם ממליצים כשאתם אומרים פיקוח זה לחסום את מי שמלכלך יותר מדי ? זה אפשרי אבל עד עכשיו נמנעתי מזה. מה אתם מציעים/ות? דרך אגב, תצביעו בסקר, טוב?

שלדר

New member
כן בהחלט! לא צנזורה, דרך ארץ!

אני כותב באקטואליה,,,, ולפעמים זה ממש גובל בפלילים איך שמדברים שם אחד אל השני,,, אחד הבטיח לי שיירה בי בהזדמנות,, לך, תחפש את "טעם מר בפה" של יונה, זה כבר בעמוד פנימי,, תיראה איך ענו לה ותבין מה צריך לעשות,,, {על אותה הכתבה שהיא כתבה כאן}

טל אדלר

New member
מאיר שלו

דרך אגב, אמרת בהודעה קודמת משהו על כתבה שלו במוסף אבל לא אמרת באיזה עיתון, אולי את יכולה להשיג את הלינק לכתבה הזו או להעלות אותה איכשהו, אני סקרן. תודה

dar האחת

New member
מוסף השבת של ידיעות

בטור הקבוע שלו אין לי את העיתון כי כבר יום שני

להעביר

עדיף להיות "בתרבות ואמנות". נראה לי שזה מצע גידול יותר טבעי לפתק. סביבה אמנותית תתרום יותר לפתוח הרעיון של פתק. למרות שפתק היא מפלגה, מהצהרת הכוונות שלה מסתבר שהיא מבקשת לראות את הפוליטי דרך הפילטר של האמנות. כלומר על השאלה איך על ישראל לנהוג ביחסיה עם הפלשתינאים, נראה לי שפתק תעדיף להתמקד באפשרויות הגלומות באמנות כדי להביע את דעתה, למשל, ניסיון ליצור דו שיח אמנותי עם פלשתינאים, הפגנת עמדה לגבי הסכסוך על ידי "הפגנה אמנותית" (מיצג, מיצב, תערוכה, ערב שירה וכו´). הדיון השחוק והשוחק על האם X פאשיסט, או Y צ´מברלין אובדני, לא יוסיף לבריאות היצירתית של פתק. הרעיון של פתק נהדר, אין שימוש הולם יותר לכספי מימון מפלגות מאשר יצירות אמנות, שמעבירות דעה מורכבת יותר על הפוליטי.

טל אדלר

New member
טופל

בסדר, כבר הוספתי אותך לרשימת הכתובות, צפה פגיעה. האמת היא שאנשים מביעים עניין, שואלים מה הם יכולים לעשות, ואין לי בדיוק ג´ובים מוגדרים לחלק, זה יותר על בסיס של יוזמות אישיות, לחשוב על פעולות, להציע, ויש את כוח האדם הדרוש לביצוע. אפשר לחשוב על ערבי התרבות שהצעתי, מה ומי להביא, היכן לעשות, וכ"ו אנחנו מבשלים עוד פעולה קצת מחתרתית יותר אז זה אולי לא לפורום הזה, אולי נשאל אותך, ומי שמעוניין כשזה יהיה רלוונטי יותר. כרגע כדאי לחשוב על פעולות שיביאו את פתק למודעות ציבורית, פעולות ברוח פתק כמובן. טוב ביי

למעלה