שאלה מהותית

מעצבן בשל הסיבה

שאף פעם אני לא יודעת אם אני בעצם מנדנדת או לא ממתינה מספיק לא יודעת להעריך כמה צלצולים היו

שרון123

New member
מנסה לקלוט את המסר שבעל הטלפון מנסה להעביר

אם זה שיר נחמד, אז סבבה, ואם זה שיר לא משו, אז אני מחכה בקוצר רוח שיענו. באופן כללי זה לא ממש משנה לי. כשעברנו לדור שלישי קיבלנו לחודש פאןטון כזה, אבל אח"כ ביטלנו כי יש על זה תשלום חודשי. למי שכתבה כאן שמרגיז אותה שהיא משלמת על זה - רק בעל הטלפון משלם, לא המתקשר.

הילהל

New member
מטופש בעיני

חסר ערך וטעם לחלוטין הכי מצחיק - חבר בדואי שלנו שנדלק על גרסת דאנס של "שלומית בונה סוכה" זה מה שיש לו במקום צליל חיוג אין לו בכלל מושג מה המוזיקה הזו

טל כ

New member
תלוי איזה שיר

לפעמים אני נופלת על שיר שאני אוהבת, ואז אני ממש מתבאסת כשעונים לי... או יותר פאדיחה, אני שרה כמו ששרים עם הרדיו... ואז פתאום עונים לי ולוקח לי זמן להתעשט
מצד שני, אם זאת חברה שאני מדברת איתה בתדירות גבוהה, זה כבר די מעייף לשמוע את אותו קטע קבוע של שיר פעם אחר פעם... ואם זה שיר מגעיל, אז בכלל...

aviviel

New member
גם אותי זה מוציא מהכלים.

איכות הסאונד, הווליום המוגזם בד"כ, זה שלוקח לי כמה נשיות להבין שהטלפון אכן מחייג (כי אין את צליל החיוג שאני מצפה לו). וגם, לא נעים לומר, אבל בדרך כלל מדובר בשירים שאני לא אוהבת. וחוצמזה, נראה לי שאנשים לא משקיעים מספיק מחשבה בבחירת השיר. זה שיר שכל מי שמתקשר אליך ישמע, גם אם מדובר בשיחה פורמלית, והשיר אומר משהו על מי שבחר בו, לא?

אורזיגל

New member
אוהבת../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אצלי יש את ALL YOU NEED IT'S LOVE של הביטלס ואני מקבלת פידבקים חיובים בנוגע אליו. בעיני עדיף שיר על סתם צליל חיוג.

mykal

New member
באופן מהותי ושרירותי

לא תארתי לעצמי שמוסיקה (גם מה שלא אוהבים) יכולה עד כדי כך ליצור התנגדות ורוגזה וכבר היום מבטלת אופציה זו, למרות שיש לי שיר ממש עליז, שמילותיו הן מילות ברכה, אבל חבל שלא מעלים את הנושא ברדיו או.. בפרסום אחר כדי שגם אחרים יבטלו מוזיקה זו. דרך אגב--הרבה פעמים לא נעים להסתובב בקניונים או ברכבת לצלילי כל הצלילים של כל הניידים.

aviviel

New member
לא תאמיני עד כמה אנשים רגישים למוסיקה..

המוסיקה בחתונה שלנו העליבה אנשים. כן, כן. אנשים אשכרה נעלבו מהמוסיקה. יותר מזה?

aviviel

New member
כשזה לא מה שמצפים לשמוע - אז מתברר שאנשים

נעלבים. היו כמה שירים בערבית, אז החלק הערבי (יהודים יוצאי עזה) של המשפחה נעלב (כי מה זה שירים בערבית, מה אנחנו ערבים?), ואחר כך, כשהייתה מוסיקה צוענית, אז החלק הבלקני של המשפחה נעלב (כי זה בכלל לא דומה למה שזה צריך להיות), ואז חמותי נעלבה, והלכה לצעוק על הדי-ג'יי, שאמר לה (כמו שאמרתי לו מראש לעשות) - שהיא יכולה ללכת לדבר עם הכלה... ואת יכולה לנחש איך זה המשיך

בחתונה שלנו, הדי ג'יי רצה ללכת, אז הוא שם

את "פחות אבל כואב" של פוליקר וכשבאו לצעוק עליו, הוא ענה, בחוצפתו, ש"הכלה ביקשה". כמובן שאחר כך הוא שילם על זה ביוקר...

למעלה