שאלה מהותית

bananacream

New member
שאלה מהותית ../images/Emo3.gif

כשאתם מצלצלים למשהו לנייד ואתם שומעים שיר במקום צליל חיוג מה זה עושה לכם? מעצבן? מרומם את הרוח?נעים או שבא להם להרביץ למשהו? אותי זה מעצבן - מרתיח אנא את דעותכן המלומדות

chili3

New member
תלוי איזה שיר. לפעמים זה שיר שאני נורא אוהבת

ואז פתאום מבאס אותי שעונים
לפעמים זה שיר מעצבן ואני סתם מחכה לגלות שלא עונים

לא מעניין אותי כי

אני מרגישה שזה צורך להתבטא של בעל הטלפון אז, אם הוא מרגיש בנח עם השיר שבחר אני אפרגן

BlackMambaa

New member
לא מפריע בכלל...

לפחות זה יותר מעניין מסתם צליל חיוג. לי בכל אופן אין שיר בנייד שלי, מי שמתקשר אלי סתם משתעמם

אימם

New member
זה גורם לי לרצות לקום ולרקוד../images/Emo79.gif

אלא אם כן זה שיר שאני שונאת...

mykal

New member
מהותי?

האמת מעולם לא נתתי דעתי מה זה עושה, הנייד הקודם פשוט התקלקל, ולא מתקנים--כי יש להם ענין בשדרוג, וכשקיבלתי את ה'דור ה-3' הילדים שמחים לשחק בו ולהוסיף, ויש לי שיר מקדים ממש שמח, ואני מקוה מאוד שלא מתרגזים, בכל זאת לא התכונתי להרגיז.

AY1

New member
יש כאלה שאני מאוד אוהבת וזה נחמד (לםעמים לא

רןצה שיענו מהר ) ויש כאלה שסתם מעצבנים ומחכה שיענו כבר

dafdaf

New member
תלוי איזה שיר....

לגיסתי יש שיר מדליק אז אני אוהבת לבעלי היה שיר מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןן אז מן הסתם זה היה מעצבןןןןןןןןןןן

boringvered

New member
אני בדרך כלל קצת מופתעת...

תמיד לא מצפה שיהיה שם משהו אחר במקום הצליל חיוג ותמיד נדמה לי שלא יענו לי... ואז פתאום מישהו עונה באמצע המוסיקה... למה זה מעצבן אותך?

סמדר ר

New member
מרגיז..... ומרגיז זבעתיים כי אני מניחה

שאני משלמת על התענוג המפוקפק הזה - להאזין למוזיקה 30 שניות ....... ויש מקרים שבכלל אני מופנית אח" לתא הקולי .....

אורזיגל

New member
מי שמשלם על השיר זה בעל הטלפון

לך זה לא עולה אגורה. ואם את מועברת לתא הקולי, זה לא בגלל השיר.....

סמדר ר

New member
טוב לדעת..... חשבתי שכמו שאנו משלמים על

כל הקלטות המענה במשרדים השונים.... ככה אנו משלמים מרגע שהתחברנו לנייד מסויים....

למעלה