שאלה מהותית, או משהו

Kawaii Baka

New member
שאלה מהותית, או משהו

האם ניתן לכתוב ביקורת עניינית ו"מדוייקת" בהתבסס על 9 הוליומים הראשונים בלבד של המנגה? או שאולי ביקורת לסדרה שונ'ן מהסוג הזה לא תהיה רלוונטית כבר כמה חודשים לאחר פירסומה (במידה ומנגה עדיין רצה)? דעות מנוסחות היטב תתקבלנה בברכה. אני מדבר על נארוטו, מן הסתם.

lgmtk

New member
אם אתה מתבסס ~רק~ על המנגה,

זה תמיד יהיה רלוונטי כי (לדעתי בכל מקרה) המנגה תמיד שומרת על מין מצב קבוע (סטטוס קוו?) של עניין בכל הקשור לעלילה ולכפר ותמיד יש ארק חדש שממנו הדמויות מתפתחות יותר ויותר (עד לפרקים העכשויים אפילו). היה יותר טוב אם היית מתקדם לפחות עד ווליום 20 או משהו, אבל גם 9 זה בסדר P: רק אל תתחיל לראות את האנימה, לעומת המנגה זה...גרוע.

Kawaii Baka

New member
דיברתי בצורה כללית בחלק השני

של השאלה, אולי בכדי ליצור דיון קצת יותר רחב. אחרי תגובה וחצי אני מבין שנכשלתי, או שהפורום נכשל. מי יודע.

Kawaii Baka

New member
או שאני נכשלתי בהעברת השאלה

שלי או שהפורום נכשל הבנה שלה. זאת כנראה הסיבה שלא קיבלתי תגובות, זה הכל. אתה באמת חושב שאני אכליל פורום שלם בניסיון מטופש להעליב אותו, כאילו כולו אשם באיזה פשע נורא, על ההודעה הראשונה שלי פה? ברצינות. -_-;

sasuke girl

New member
אה הא הפורום אשם >>

מה קרה העיפו אותך קיבינימט ממנגה ואנימה אז באת לנסות להרוס גם את הפורום שלנו >> רוצה לכתוב ביקורת? תכתוב..מה אתה מתחיל לעשות כל כך הרבה רוח מסביב רוצה להיות מספיק יהיר כדי לחשוב שמ9 הוליומים (כשהמנגה רצה כל כך הרבה יותר רחוק) אתה באמת יכל לכתוב תגובה עניינית? בבקשה. רק אל תבכה אחר כך כשלא יקבלו אותה. נארוטו היא סידרה בה הדמויות מתפתחות לכן זה יהיה טיפשי לכתוב על המנגה "תגובה עניינית" אם אפילו לא קראת חצי ממנה. ואם קראת חצי ממנה ואתה פשוט מנסה להראות כמה מהיר תפיסה אתה שהצלחת להבין אותה עד הסוף כבר מווליום 9 תחסוך את הכאב ראש מכולנו. כן יקירי אתה חכם חד מחשבה וצח כתיבה. וכן אתה נכשלת. הפורום לא הועמד באף מבחן. לא גירת את התענינות של האנשים פה לכן הם בחרו שלהתעלם ממך. או שאולי...........הם פאקינג חיכו שתתחיל לכתוב תגובה במקום בצורה חתרנית ובילתי מוסברת ליצור ויכוח בו תוכל לחדד את כישוריך הצינים ולהעצים את ההנאה המעוותת שלך מלהתוכח על תפל כל הזמן.

Silver Fox

New member
צח כתיבה ../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

אממ, סליחה, אני לא קשורה. *חוזרת לפינה האפלה שלי*

Kawaii Baka

New member
XD

העלתי שאלה, כדי לקבל תשובה. מצד אחד יש לך נקודה בכך שמדובר במנגה שעדיין רצה, מצד שני זה בעצם מונע כל אפשרות לכתוב ביקורת עניינית לגמרי לתקופה בלתי ידועה. חשבתי להתפשר, אבל לא הייתי בטוח בקשר לנקודה שבה אני אמור להתפשר ולכן העלתי את השאלה בפני פורום שאמור להיות המקום המתאים ביותר לקבל בו תשובה. קוראים לזה דיון מתורבת. את העלבונות הילדותיים שלך את יכולה לשמור לעצמך. D: עכשיו שווו... אלא אם כן יש לך תגובה נורמלית לכתוב, כחלק מדיון מתורבת.

Kawaii Baka

New member
קשה כל כך להגיב בצורה עניינית

ולהמשיך דיון? יכולת פשוט להמשיך להגיב לתגובה שלי במקום להמשיך ולעשות מלדרומה מכל העניין.

Riku FanBoy

New member
אל תנסה בכלל. זה קרב אבוד מראש...

אתה לא תוכל לנצח בויכוח הזה, היא פאן גירל. אי אפשר להתווכח עם פאן גירלז. מנסיון, תוותר. לא רק שהיא פאן גירל, היא גם פאן גירל עם סמכות בפורום הזה, אז חבל לך המאמץ. על כל פנים... אם אתה רוצה לכתוב ביקורת על המאנגה, אז אני ממליץ שתבחר לך נקודת זמן ותכתוב ביקורת עד אליה. כי המאנגה עדיין ממשיכה בפיעולת והעלילה ממשיכה לקבל פניות לא ממש צפויות. אם תבחר לקבל את ההצעה שלי ותתחיל לפעול לפיה, אז תעשה זאת עד לנקודה שבה בחרת ולא מעבר לה, כי זה יהיה מיותר כמו להתווכח עם פאן גירל. מקווה שעזרתי במשהו "^^

Kawaii Baka

New member
זאת הסיבה ששאלתי עד איכן עדיף

לי לקרוא? יהיה זה וליום 9 או 11, יהיה נחמד אם מישהו שקרא את המנגה יוכל לציין את הנקודה המתאימה.

sasuke girl

New member
פאנגיירל?! חתיכת רפש קטן ויהיר

א. אני לא פאנגיירל. ב. אתה לא מכיר אותי בכלל לכן להגיד שאני פאנגיירל זה טיפשי ג. אני לא העלובת נפש שרצה אחרי אנשים במדורות ושואלת למה לא מדברים איתה. באותה הדרך אני יכלה להמליץ לא להתחיל ויכוח עם הומופוב טיפש שהולך בעיוורון אחרי אידיאולוגיות שלא ברורות לו.

Kawaii Baka

New member
כן, החתימה שלך גם מסכימה איתך

בכל מקרה, אפשר לפחות לעשות כאילו אנחנו אנשים מתורבתים שמנסים לנהל דיון? בפורום בליץ' כבר קיבלתי תשובה בקשר לנקודה שעד עלייה עדיף לי לקרוא, והייתי רוצה לכתוב ביקורת גם על נארוטו. אני רק צריך תשובה לפחות חצי מוסברת וזהו.

sasuke girl

New member
אני מוצאת אנשים ששופטים לפני

שהם מכירים או יודעים את העובדות מאוד טיפשים ולא ראויים לתשומת לב. ולכן זו הפעם האחרונה שאני אגיב לך. אחותי זו זו שרשמה את זה. מה יש לך להגיד על זה? ... האמת? לא ממש מעניין אותי. אני אשמח לקרוא את הביקורת שלך אחרי כשתיהיה במקום טיפה יותר רחוק במנגה.

SasuNaru

New member
היא ממש ממש ממש לא פאנגירל, באקה

ם__ם יופי שהיא לא מתעבת פאנגירלז >>;

למעלה