שאלה/מדגם

דונלד

New member
שאלה/מדגם

מה בדיקת המציאות הכי טובה לנסיונכם ? שימו לב - רק מנסיון - לא הרהורים. אולי נמצא איזה כיוון של בדיקת מציאות כללי. ואולי זה אישי לכל אחד. אבל אם לא ננסה - לא נדע כולם מוזמנים לתרום !

deep ocean

New member
עבורי תמיד עובד

אם אני שואלת את עצמי כמה פעמים ביום אני אני כרגע ערה או חולמת (משהו כמו 10-15 פעמים ביום בזמנים שונים), ואז בלילה אני מוצאת את עצמי שואלת זאת בזמן השינה, ואני עונה "אני חולמת"..ומפה מתחילה הצלילות

EshedI

New member
שלי

אם אני רואה \ שומע משהו מוזר, או סתם אם אני נזכר בחלומות צלולים, אני מסתכל בשעון אם זה בשעות שעוד יש אור, אז אני מנסה לקרוא פעמיים את הטקסט בשעון, ואם זה בשעות שכבר אין אור, אני פשוט מדליק את האור בשעון, ואם הוא עובד, אז אני יודע שאני לא חולם (אבל מנסה פעמיים רק ליתר ביטחון
)

LucidGuess

New member
הבדיקה הכי פשוטה בלי להסתבך סתם

אני משתמש בבדיקה שלדעתי היא הכי פשוטה, וגם לא מושכת תשומת לב של מי שנמצא לידך, פשוט מאד אני שואל את עצמי "יתכן שאני בעצם חולם עכשיו?" ואז אני אני מביט טוב טוב סביבי במשך כמה שניות ובודק אם יש משהו מוזר או משהו לא הגיוני שיגיד לי שזה חלום ולא מציאות. שאר הבדיקות הן יותר מסובכות וסתם מושכות תשומת לב, מי שמסתכל עליך חושב שאתה או מטורף או משוגע
Lucid

KEiN

New member
שתיים טובות...

1- לבדוק בשעון- להשוות שעונים עם חברים, או להיסכל-להסיט את המבט ועוד פעם להסתכל. 2- לשאול אנשים שסביבה אם אני חולם או לא- זה הכי טוב! למרות שחברים שלי כבר מתחילים להגיד לי ´כן´ רק כדי לשגע אותי...

למעלה