שאלה מגלי צה"ל

antagonia

New member
שאלה מגלי צה"ל

הי בנות, יש לי שאלה. מי מכן יודעת איזה חילות יושבים בבסיסים באזור רמת הגולן ובכלל בצפון הארץ, ובאילו בסיסים הם יושבים? תשובה בהקדם תשמח אותי מאוד. תחזיקו מעמד וסופ"ש נעים! רעות, גלי צה"ל

Ray512

New member
../images/Emo3.gif

זה נראה כאילו מישהו ממודיעין חיזבאללה מנסה לברר פרטים

antagonia

New member
שום חיזבאללה

בנות, קוראים לי רעות , ואני מפיקה בגלי צה"ל במחלקת חיילים וצבא. במסגרת התכניות שאני מפיקה, אני מפיקה תכנית שנקראת "גל עברי ירוק", זו תכנית שבה חיילי צה"ל בוחרים שירים ומקליטים קטעי הווי מצחיקים שמשודרים בשבת ברדיו. בכל פעם אנחנו הולכים להקליט בבסיס אחר, ואנחנו עושים יומיים מרוכזים, רוצים להקליט ארבעה או חמישה בסיסים. נורא בא לי לנסוע לרמה כדי לראות קצת שלג, וזו הסיבה שאני שואלת. האמינו לי, החיזבאללה לא צריך את הפורומים שלנו בשביל לדעת איזה בסיסים יושבים שם, אני כן, כי גלי צה"ל לא מתעדכנים בכל פעם שהקו מתחלף. זהו. שיהיה שבוע טוב, רעות. נ.ב: כבר כתבתי כאן פעם תגובה למישהי שריתקו את חבר שלה על חשבון הרגילה שלו או משהו מטורף כזה, כתבתי על נציב קבילות החיילים.

McBlack

New member
זה שאנחנו פורום של בנות שרובן עיוורות מאהבה

לא הופך אותנו לפורום של מטומטמות
אנחנו לא מנדבות מידע לכל בנאדם שבא עם שאלות, אפילו לא אם זה בטענה שזה לגלי צה"ל. אנחנו באינטרנט פה, ואנחנו באמת לא צריכות להקל על אף אחד ולנדב את המידע שביקשת. והאמת? די לא אחראי להגיב דברים כאלה באינטרנט, בלי קשר להאם בחיזבאללה יכולים להשיג את המידע בעזרת מודיעין. יותר פשוט לשלוח הודעה בפורום של מטומטמות, את לא חושבת?

BaaaaaRi

New member
חחחחחחח מוזר...

מי שמשרת בגלי צה"ל מן הסתם אמור להכיר ולדעת איפה ממקומים החיילות חוץ מזה שלמה לו להכנס לפורום.. אם הוא יכול פשוט לבדוק את זה דרך הצבא..?!!?

שימי לב להודעות האחרונות שלה...

היא שאלה בכל פורום אפשרי שקשור לצבא איזשהי שאלה.

antagonia

New member
ועוד משהו

דוברות צה"ל זה גוף מאוד לא יעיל, לכן, לא ממש משתלם לברר דרכו דברים על הצבא. אתן לא הערוץ היחיד דרכו אני מחפשת בסיסים ברמה. וגם, מי שענה לשאלות האחרונות שלי בפורומים השונים רק הרוויח, כי הוא יופיע בשירותרום המתקרב ומישהי כבר הביאה את אמא שלה לקו פתוח בנושא גיוסי נוב' שהיה לפני שבועיים.

BaaaaaRi

New member
שיט איזה פספוס

זהו עכשיו אני חותכת ורידים... איך זה שאני לא אהיה בשירותרוםםםםםםםםםםםם אואווא חחחחחחח

למעלה