שאלה - מגורים בלונדון

נוש14

New member
שאלה - מגורים בלונדון

שלום, השתחררתי לפני כמעט חודש וכמו שעושים בד"כ אחרי שמשתחררים, אני מנסה לבדוק כל מיני כיוונים של מה לעשות הלאה. כבר הרבה זמן יש לי חשק מטורף לגור איזו תקופה בלונדון, בדירה עם שותפים או משהו בסגנון ולעבוד שם במשהו. יכול להיות שזה רעיון מטורף אבל כאיזושהי מחשבה שצצה לי בראש כמובן שאני חייבת לבדוק מי מו מה. יש פה אנשים שחיים בלונדון? זה רעיון שהוא מעשי או שקפצתי טיפה מעל הפופיק? איך בכלל עושים את זה? יש לי דרכון של האיחוד האירופי (ליטא) אם זה עוזר במשהו... כל תשובה תספק אותי. תודה :)

בקר12

New member
הדרכון הליטאי שלך עוזר מאוד

ולמעשה מאפשר לך לעבור לגור בלונדון ולהתנסות בחוויה בקלות יחסית. השאלה במה את רוצה ו/או יכולה לעבוד? מכירות בעגלות בקניונים ו/או להיות אופר/מטפלת בילדים זה בשבילך?

נוש14

New member
לא...

זה קצת בעייתי באמת כי אני ממש לא מוכנה לעבוד בעגלות/אופר/מכירה של ציורים מדלת לדלת או כל דבר כזה. אני לא רוצה להיות כפופה לחברות האלה. אבל אני לא יודעת במה אני כן יכולה לעבוד... איזה יתרונות הדרכון הליטאי נותן לי?

forglemmigej

New member
איך האנגלית

יש לך איזה מקצוע שמישהו בכלל יסתכל לכיוון , אם לא את בתחרות כמו כל אלפי האנשים שמחפשים את מזלם בלונדון (או ברלין.) בהצלחה.

Nobilis

New member
תשובה

הוא נותן לך את האפשרות לעבוד באופן חוקי ללא צורך באשרת עבודה (בדומה לאזרח מקומי).

בקר12

New member
יותר מזה. הוא מאפשר לך לשהות ללא הגבלה

בבריטניה ובאירופה כל עוד יש לך כסף. איך להשיג אותו זה כבר שאלה אחרת.

אשנתי

New member
במה את יכולה לעבוד בישראל?

בעיקרון זה אותו דבר בכל מקום שאת דוברת את השפה ברמה הדרושה לתפקיד ומותר לך לחיות ולעבוד בו.

נוש14

New member
אהה הבנתי

אהה אז מותר לי לשהות שם אוטומטית בזכות הדרכון האירופי בלי צורך בחיפוש עבודה מראש? כאילו, אני יכולה להגיע לשם, להתמקם ואז לחפש עבודה ברמת הלעבוד בבית קפה אפילו?

למעלה