שאלה מגבר

התהוות

New member
תשובה מאישה../images/Emo68.gif

אף פעם לא שכבתי עם מישהו בעל איבר ממש קטן, אז אני לא יודעת איך זה משפיע כשזה נוגע לסקס עצמו. אבל ייצא לי להיות במיטה עם גברים שהיה להם איבר יחסית קטן ושמתי לב שזה פשוט משפיע עליי (פסיכולוגית). זה פחות נעים לי. מצד אחד, זה לא ממש משנה לי. מצד שני... הושפעתי ממה ששמעתי בחברה, שזין גדול זה עדיף. אני משתדלת שלא לשתף עם זה פעולה (עם ההתייחסות הזאת), אבל היא עדיין קיימת בי.

התהוות

New member
"עיקר ההנאה נובע מהדגדגן ולא

מהחדירה" הממ... ממש לא אצל כולן...!

התהוות

New member
התכוונתי שזה לא ככה אצל כל הנשים

ויש כאלה שהחדירה יותר נעימה להן!

תשובתי: כן משנה

סליחה אם זה גורם לבעיה לכמה גברים... אפשר ליהנות גם אם הוא לא ענק (אפשר ליהנות גם עם אישה...), אבל אם הוא ממש פיצי אז זה לא הכי נחמד (קרה לי רק פעם אחת - וזה היה די אסון. אבל זה די קיצוני כזה קוטן). בגבולות סבירים זה לא הכי קריטי, אבל כן, נחמד אם הוא גדול יותר. ועבה יותר. אבל לא ארוך מדי (לא נתקלתי בינתיים - תיאורטית זה עלול קצת להיות מפחיד...) אגב יש נשים שלא מתות על חדירה בכלל ואז זה בטח לא משנה. וטורי יקירתי, נחיצות החתכים האלה הופרכה מזמן במחקרים... יקירתי, תתעדכני...

חחח...צודקת

לא נעים להודות...אבל הגודל קובע לא רק בהיבט הפיזי אלא ובעיקר בהיבט הפסיכולוגי והפנטזיה, אבל מצד שני-כל גבר יצטרך להסתפק במה שיש לו, כי זה לא פשוט כמו הגדלת שדיים אצל נשים... תשמחו במה שיש לכם,ואם יש גדול, עוד יותר טוב. (אני גם לא במידת XXL)

ארטימיס

New member
אממ..

אני אישית גומרת מחדירה ולא בעיקר מהדגדגן. כן.. זה חשוב הגודל. לי לפחות.. שלא יהייה פחות מ15.. לא דעת זה מבאס כזה זין קטן חח

למעלה