שאלה מגבר

Broken Sword

New member
שאלה מגבר ../images/Emo163.gif

שלום לבנות רציתי לשאול אתכן שאלה עתיקת יומין - האם גודל האיבר מין הגברי באמת משנה לכן? אני מתכוון האם זה למשל בגדר של "צ'ופר" אם הוא גדול יותר? פחות מדליק אתכן אם הוא קטן יותר? האם אתן מייחסות לזה חשיבות גדולה בסקס? הרי עיקר ההנאה של האישה נובעת מהדגדגן ולא מהחדירה... תודה
(ולמען הסר ספק, אין לי בעיית מידות עם ביז'ו שלי
והפרטנרית גם לא מתלוננת, אני רק רוצה לדעת)

ToryMaster

New member
זו עדיין לא מטרת הפורום...

אבל ירדתי על האקס המטומטם שלי כל כך הרבה עכשיו, שאני מרגישה נפלא, אז אני אהיה נחמדה ואומר שאני עוד לא בדקתי, אבל למיטב הבנתי מאנשים סביבי, האורך באמת אל משנה, אולי הרוחב, וגם לא תמיד.

S i r i u s

New member
העובי.

איבר קטן פשוט לא מרגישים ככה שהגודל בהחלט קובע, למרות שאיבר גדול מדי זה מכאיב. לאומת זאת העובי - אין דבר כזה "עבה מדי"

S i r i u s

New member
טוב

בתור מישהי שניסתה כמה דברים אממ עבים (נקניק ><) אני לא חושבת שיש גבר עם איבר עבה מדי.

S i r i u s

New member
../images/Emo3.gif

נקניק גדול ועבה
זה שאני צימחונית לא אומר שאני לא משתמשת בהם לצרכים אחרים ^^''

mitzy21

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק!!

mitzy21

New member
תחשבו באופן הגיוני

אם תינוק יוצא משם, זין יכול להיות כל כך גדול שלא יכנס?... לדעתי זה הכל עניין של אמצעי סיכה נכונים

ToryMaster

New member
וואי תפסיקו כבר!

תינוק יוצא משם אחרי שזה מלווה בכאבים מטורפים, וכמעט בכל פעם בחתכים מבוקרים של הנרתיק (אל תשאלו איפה, אני לא יודעת), שנועדו למנוע קריעה בלתי מבוקרת שעלולה להיות מסוכנת. אז זה לא עובד, המשפט הזה.

אני מתכוונת ללדת

לידה טבעית. זין אם אני אתן שיחתכו אותי. אף אחד לא יחתוך לי שום דבר. אם פעם נשים ילדו יפה מאוד.. (וכן אני יודעת שתמותת הנשים היולדות הייתה דבר נפוץ), אז גם אני יכולה :) אמא אדמה נתנה לי גוף מושלם. אם החתכים האלו היו נחוצים, היינו נולדים איתם.

טושית18

New member
אני אישית...

תשמע:אין ספק שיותר מלהיב לקבל הרבה גלידה מאשר רק קצת גלידה בשביל הטעם...מקווה שהאנלוגיה ברורה מספיק... אבל אם אתה מקבל קצת גלידה-היא עדיין טעימה בדיוק כמו הרבה גלידה לא?

דנטל

New member
מעדיפה ממוצע

והגודל של שניהם קובע. לאשה צרה יהיה הרבה יותר נעים עם הקטנים יותר ולאשה רחבה יותר נעים עם הגדולים יותר. אני מתכוונת לעובי, כמובן. גם מבחינת האורך חשוב כמה האשה עמוקה, רק שעם הקצרים גם העמוקות יסתדרו מעולה ולארוכים תהיה יותר בעיה עם נשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=704&art_id=225

למעלה