שאלה מבלבלת

שאלה מבלבלת

האם הנשמה יכולה להתגלגל בשני גילגולים שונים בו זמנית? (כן , דיי הזוי-אני יודעת) בזמן האחרון יש לי המון חלומות שנראים שחזורים מגלגולים קודמים. העניין הוא שכל החלומות האלו קורים בתקופת הזמן של היום (מכוניות , מטוסים וכו'...) האם יש הסבר , או שאולי אני סתם מייחסת יותר מידי חשיבות לדימיונות שלי?

רותי 11

New member
היא יכולה יותר - היא יכולה

לרדת עד 10 גופים שונים ביחד במקביל.

שמעתי על מקרה כזה, לפחות אחד

שאני מכירה. מישהי ממקום עבודתי לשעבר, פעמיים בשנה, בתקופת החגים אנישים עוצרים אותה ברחוב ופונים אליה בשם "חגית". כמובן שאין זה שמה האמיתי. כשהיא מעמידה אותם על טעותם, הם עצמם נבוכים ולא מבינים מה קרה. לאחר שתקופות החגים מסתיימות, כך גם האנשים מפסיקים לפנות אליה. אני חושבת שיש עוד מישהי שירדה איתה ביחד בו זמנית, והיא מאותה הנשמה. המישהי הזו אינה דומה לה חזותית! (לפחות כך אני חשה), אך שתיהן אותה נשמה שהתפצלה במקביל לשתיים.

אם כך . מה קורה

כששני אנשים כאלו נפגשים?.. וואו מוזר! אז יתכן שהחלומות האלו שאני חולמת (אנשים שאני לא מכירה ומצבי יומיום נורמליים לחלוטין..) הן חיים של חלק מהנשמה שלי במקום אחר בארץ?! זה כבר הזוי לי מעט..

רותי 11

New member
דנה - חשבת למשל מה קורה עם תאומים ?

רובם הן נשמות שהתפצלו אז מה קורה להן? האמת שיש חיבור מיידי ביניהן

דווקא על פי מייקל ניוטון,

תאומים הם לא אותה נשמה! ממש לא! אגב רותי, זוכרת שפירשת לי את החלום על התינוק ולא התחברתי, היום גיליתי למה החלום בתינוק היה של בן דוד שלי (שגר לידי) אישתו בהריון וכנראה שקלטתי את זה, האמת שכשהתעוררתי וחשבתי לעצמי של מי יכול להיות התינוק הזה ישר הוא עלה לי בראש, אבל חשבתי שזה בגלל שהוא היחיד במשפחה שיחסית נשוי טרי.... תודה
ולא ענית לי על החלום של הטבעת, עולה לך משהו?

רותי 11

New member
מייקל ניוטון אמר שזה לא מחייב

ולגב י החלום שלך האמת שאין לי תשובה כמו שאמרתי אני מפרשת חלומות על פי תחושה באותו רגע שאני קוראת ולא על פי סימנים

או קיי אבל מה ההגיון

בזה שהנשמה תתפצל ותחווה את אותם הדברים פלוס מינוס? הרי הרעיון הוא שהפיצול נועד לגרום לצמיחהמוגברת/ מהירה יותר לא? ההגיון אמר שאם חצי נשמה ירדה לפה אישה עשירה החצי השני ירד גבר עני לא? לא במדייק כמובן.... ועל פי ההגיון הזה, האם יכול להיות שמישהו מבני משפחתי הוא חלק אחר של הנשמה שלי? איך אפשר לדעת?

לדעתי

הפיצול נובע מהסיבה שיש תיקון מורכב מאוד שקשה יהיה להגיע אליו לנשמה אחת בגלגול חיים יחיד. ואז הנשמה מתפצלת לשתי נשמות ששתיהן עובדות על אותו התיקון, כל אחת בגלגול חיים בפני עצמה. אני מתארת לעצמי שכמו שיש פיצול יש גם איחוד של שתי נשמות לכלל נשמה אחת.
רותי - מה את יודעת על זה?

רותי 11

New member
מריה - את צודקת

ומעבר לכך אל תשכחו שלמרות הכל אפילו שהם תאומים הרבה פעמים מסלול החיים שלהם שונה כל אחד מהם מתחתן עם מישהו אחר כל אחד לומד בכיתה אחרת כל אחד עושה צבא שונה ויש להם לפעמים חברים שונים בקיצור יש המון דברים שהם לא ממש משותפים.

TheColector

New member
נשמה לא יכולה להיות ביותר מגוף אחד!

אני לא יודע אילו שטויות אתם מדברים, אבל נשמה לא יכולה להיות בו זמנית ביותר מגוף אחד וזאת מפני שלנשמה אחת יש גוף אחד שמתואם רק לה למגבלת זמן מסויימת שלאחריה היא יורק ל"עולם התחתון" ושם היא ממויינת עפ"י מעשייה אם היא תלך למקום שאנו מכנים "גן עדן" או למקום שאנו מכנים "שאול", כלומר שהחלומות שאת חולמת יכולים להיות של מישהו יקר לך או מישהו שמנסה לתקשר איתך אולי למטרה מסויימת! מקווה שעזרתי לך יותר משאר האנשים שכותבים פה שטויות...

TheColector

New member
יכולות להיות באותו גוף שתי נשמות ולא נהפוכו!!

באותו הגוף יכולות להיות בו זמנית שתי נשמות וזה מה שאנחנו רואים אצל אנשים שלהם אנו קוראים "חולי רוח" אשר מדברים עם עצמם כלומר מה שאנו מכנים "פיצול אישיות", אבל לא יכולה להיות אותה נשמה בשני גופים שונים!

mayrom

New member
שאלה מבלבלת

את חווה פתיחה מסוימת של התודעה. את מרגישה את עצמך כ'אני' אינדיבידואלי קונקרטי, אך ה'אני' האמיתי שלך הוא קולקטיבי ומופשט, ופתיחת התודעה באותם מצבים מקשרים אותך לאותם חלקים מופשטים, שבזמן ליניארי מסוים יכולים להיות גם חלקים קונקרטים ביולוגיים.

רותי 11

New member
יכולה להיות גם סיבה אחרת לכך

בזמן השינה כמו שציינתי אנחנו הרבה פעמים "מטיילים " ביקומים מקבילים, ששם נמצאים יתר חלקי הנשמה שלנו ואת אכן פוגשת חלקים אחרים שלך אבל שנמצאים ביקומים אחרים

מרתק מרתק מרתק!!!

מעניין למה דווקא עכשיו התחלתי לזכור את החלומות האלו והם נהיו כל כך עוצמתיים... אולי בגלל שנפתחתי יותר לנושא.. בכל מקרה , תודה על התשובות וזה בהחלט מרתק!

susony

New member
רותי, יש לי כמה שאלות בנושא הזה

1. האם הנשמה בין גלגול לגלגול יכולה לחזור אחורה בזמן? 2. נניח אני פוגש אדם אחר שיש בו גם נשמה שלי, האם אני צריך להרגיש איזשהו חיבור מיוחד איתו? באהבה אביב

למעלה