שאלה מביכה............

שאלה מביכה............

לא תמצאו כאן סיפור עסיסי, אלא באמת רצון להתייעץ. יש לי פנטזיה, כבר המון המון זמן, שבנזוגי יספר לי שיש לו מישהי אחרת. כמובן שיש סביב זה סיפור שלם, מה בדיוק אני רוצה שיעשה ומה בדיוק אני רוצה לשמוע והוא אפילו יודע על זה ולפעמים גם משתף פעולה (ברמת המשחק איתי, עד כמה שידוע לי, אבל זו לא הנקודה). הבעיה היא, שאני מרגישה שהוא לא ממש אוהב את זה. הוא אמנם עושה כשאני מבקשת, אבל אני רוצה שזה ייעשה ביוזמתו. מדי פעם, כמובן לא תמיד. הוא די סגור, הדמיון שלו לא מפותח לחלוטין, איש מעשי לגמרי. והשאלה שלי היא: האם לנסות להיגמל מהפנטזיה הזו (קשה לי מאוד), או להמשיך בכל זאת, כי כשזה כן קורה - זה פשוט אדיר! אבל אולי אני עושה נזק לזוגיות? יש לכם דעה? משהו? חיזוקים? (מקווה שהובנתי נכון........)

bugbuster

New member
להיגמל ../images/Emo35.gif

זו לא שאלה ליכולת רצונית. ללחיצה על כפתור X והפעלת תוכנית גמילה Y . הפנטזיה הז מגרה אותך. וזה בך. עכשיו השאלה נמה תעשי איתה. ועדיף שבמשותף עם בן הזוג.

שאלתי, יש כמה דברים שהוא

אוהב, לא בגדר פנטזיות, ואני עושה. הוא תמיד טוען שלא חסר לו כלום בסקס איתי, שהוא מאוד נהנה ולא צריך יותר. (הוא טיפוס שכמעט ולא מתלונן על כלום). אבל יש לי הרגשה חזקה שאני מתישה אותו בעניין הזה. גם אני לפעמים חושבת שהוא צריך להתאמץ בשבילי, אני הרי אומרת לו בדיוק מה אני אוהבת ואיך אני רוצה את זה והוא רק צריך ליזום. אולי הוא באמת לא רוצה להתאמץ בשבילי?

אולי נכנסתם לשגרת הקשר...

את יודעת..מין זמין, אותו שניצל כל יום....אין מעורב מידי פעם... כן, יש גם בעלים כאלו, ויש בעלים אשר היו נדלקים מעצם המחשבה שהאשה שלהם הייתה מפנטזת שהן יהיו עם מישהי אחרת... שוחח איתו על זה ברצינות... אולי תציעי לו לצרף אליכם למיטה פרטנרית נוספת, מישהי שאת תבחרי, תעשי לו הפתעה..ותראי איך יזרום....(אישית, לא הייתי מתנגד...)

היי רגע הולד יור הורסס [יאני סוסים]

אמרת בעצמך שהוא טיפוס כזה
לא מתלונן על כלום , אולי אצלך השתנה משהו ואת נפתחת לדברים חדשים מסקרנים מעוררים , תחשבי על סך המערכת על מה שיש לכם ביחד ,ואל תקפצי למסקנות פזיזות של לא אוהב או לא מתאמץ ,יש גברים שהתאווה המינית שלהם יורדת מסיבות רבות ושונות , תמשיכי להתעורר פה ולישם בבית

לדעתי זה בכלל קשור אליו לא אלייך.

הלוווו יש עוד מישהו בקשר וזה הוא. יכול להיות מאוד שזה שהוא אומר לך את זה עושה לו לא טוב. תשאלי אותו. הנזק יכול להיות מאוד גדול כשעושים משהו שלא אוהבים לשני. זה שאת מוכנה לעשות משהו שהוא מבקש זה יופי ובאמת בתמורה היה נחמד שהוא היה עושה משהו אבל אם בן הזוג שלי לא אוהב לרדת לי ואני יודעת שזה ממש לא השמחה הגדולה של חייו אז אני לא אבקש את זה ממנו. פשוט תדברי איתו על זה.

למעלה