ביואל גבע מקבלים ריק כדי ש"פעולת ההעתקה תביא להפנמה מהירה יותר של המילים"...
L Loser New member 21/1/03 #3 ביואל גבע מקבלים ריק כדי ש"פעולת ההעתקה תביא להפנמה מהירה יותר של המילים"...
ה המלך עירום New member 21/1/03 #1 שאלה מביכה...../images/Emo122.gif לא מובן לי השימוש בכרטיסיות. מה זה השורות הממוספרות משני הצדדים? בבקשה הסבירו לי איך משתמשים בהן...
שאלה מביכה...../images/Emo122.gif לא מובן לי השימוש בכרטיסיות. מה זה השורות הממוספרות משני הצדדים? בבקשה הסבירו לי איך משתמשים בהן...
L Loser New member 21/1/03 #2 עזוב את הכרטיסיות זה סתם עבודת פרך! אתה אמור לכתוב בצד אחד מילה, ובצד השני באותו מספר, את הפירוש שלה.
עזוב את הכרטיסיות זה סתם עבודת פרך! אתה אמור לכתוב בצד אחד מילה, ובצד השני באותו מספר, את הפירוש שלה.
ה המלך עירום New member 21/1/03 #4 הכרטיסיות אכן ריקות ואכן מיואל גבע ואני לא מבין למה יש 2 צדדים ולמה ממוספר. אם אני כותב יותר ממילה בכרטיסיה זה לא מבלבל? *הכרטיסיות נראות כמו ממיחזור - צד אחד קרטון וצד שני עם ציפוי כזה שאי אפשר לכתוב בכל עט כי זה ימרח
הכרטיסיות אכן ריקות ואכן מיואל גבע ואני לא מבין למה יש 2 צדדים ולמה ממוספר. אם אני כותב יותר ממילה בכרטיסיה זה לא מבלבל? *הכרטיסיות נראות כמו ממיחזור - צד אחד קרטון וצד שני עם ציפוי כזה שאי אפשר לכתוב בכל עט כי זה ימרח
L Loser New member 22/1/03 #5 הנחיות למילוי כרטיסיות להלן דוגמא למילוי כרטיסיה: צד חלק: צד ממוחזר: 1) אלונטית 1) מגבת 2) סרקופג 2) ארון קבורה 3) תמסח 3) תנין וכו´..................................... ולגבי העט - אחרי ששילמת 5000 ש"ח לקורס, קניית עט שיכתוב על הציפוי, לא תביא לקריסתך הכלכלית.
הנחיות למילוי כרטיסיות להלן דוגמא למילוי כרטיסיה: צד חלק: צד ממוחזר: 1) אלונטית 1) מגבת 2) סרקופג 2) ארון קבורה 3) תמסח 3) תנין וכו´..................................... ולגבי העט - אחרי ששילמת 5000 ש"ח לקורס, קניית עט שיכתוב על הציפוי, לא תביא לקריסתך הכלכלית.