נכון שהרוב לא גומרות
אבל גם כשלא גומרים, עדיין התחושה בחדירה.. לא הייתי מוותרת עליה בעד שום הון. החיבוק הזה של שני האיברים, החום, הרעידות הקטנות שמורגשות על האיבר וגורמות לתחושות מדהימות, החיכוך בכניסה וביציאה.. בעיני זה לא יסולא בפז ללא תלות באורגזמה. כמובן שגמירה באופן הזה היא בכלל פנטסטית, ומי אמר שאי אפשר להגיע לזה, גם אם זה לא פרופר מחדירה, מאמינה שכל אחת שגומרת (גם אם רק מגירוי דגדגני) יכולה לגמור גם בחדירה - תוך כדי חדירה, ביחד עם חדירה. למה לגזול את העונג הזה ממישהי? אני לא אומרת חס וחלילה שעליה לעשות ניתוח והאמת שהידע שלי בנושא הזה הוא קלוש לגבי סיכונים ומה בכלל כולל הניתוח ומה התוצאות שלו וסיכויי ההצלחה שלו וכו'. ובטח בתור פמיניסטית אני לא מדמיינת להגיד למישהי לנתח את איבר מינה כך שיתאים וינעם לגבר. אני מדברת עליה ועל חיי המין שלה והסיפוק שלה (ובטח שהסיפוק של הבנזוג הוא חלק מהסיפוק שלה). אני כן חושבת שאפשר להבין את הבאסה שלה, ואני דווקא חושבת שחיזוק שרירי הנרתיק ועוד איך יכולים לעזור במקרה הזה. גם אם פיזית היא רחבה, היא עדיין יכולה לחזק את שריריה וללמוד לכווץ היטב ובאופן יעיל, ולפנות לתנוחות שיגרמו לחיכוך להיות חזק יותר - כמו רגליים סגורות או אפילו מוצלבות ועוד אי אלו וריאציות שיכולות לעלות על דעתי. בקיצור לא גומרות מחדירה לא אומר שחדירה היא זניחה ביחסי מין ואני יכולה להבין את הרצון לשנות לשפר.