שאלה מביכה במקצת....

מבחית

New member
שאלה מביכה במקצת....

איך מצרים כוס רחב? אם יש בכלל דרך לעשות את זה חוץ מללכת לחנות לאביזרי מין ולקנות משהו זה יעזור מאוד (אין תקציב)

דרדקן

New member
עוד פעם הוא אמר לך שזה באשמתך?

שאת לא מרגישה אותו כי יש לך כוס רחב? אל תצרי כוס רחב תחפשי מישהו עם זין גדול.

מבחית

New member
לא

סתם בשביל לדעת ולהיות נורמלית ולא מישהיא עם מערה בין הרגליים ודרך אגב מישהוא עם זין גדול לא ממש עוזר אם היה לי מישהוא עם 24 ועובי של פיל וזה לא הזיז לי ניראה לי אני צריכה שיצרו לי אותו לא?

ממש לא!

כנראה שהוא ממש עשה לך את זה.. כנראה שהיית מגורה ורטובה ולכן הוא נכנס בקלות. שלא יכניסו לך שטויות לראש.

יש כמה דרכים..

ואני לא רופאה או עוסקת בזה.. רק מה ששמעתי, אז קחי אותי בערבון מוגבל.. מחזקים את שרירי רצפת האגן/נרתיק - לומדים את זה כמו בפיזיותרפיה, וזה דבר שבכלל טוב לעשות, אני יודעת שממליצים על זה לנשים שיש להן בריחת שתן, עושים את זה ע"י כיווץ חזק של שרירי הנרתיק והתוסיק. שמעתי גם שיש ניתוק שתופרים את הפתח, לא יודעת כמה זה נכון. ולא שמעתי על אביזרי מין שעושים את זה. ומהי ההגדרה שלך ל"כוס רחב"? את סך הכל בת 18.. בקושי התחיל ל"התרחב" לך.. הנרתיק מורכב משרירים שמתרחבים ומתכווצים (מראש של תינוק ועד טמפון) אז גם אם זה מתרחב, זה מתכווץ חזרה.

דרדקן

New member
אחרי לידה אומנם מתכווץ חזרה

אבל לא חוזר להיות כפי שהיה לפני הלידה, תרגילים או לא. ואני מניח שמבחית עקב גילה הצעיר עדיין לא עברה לידה אז מה זה כוס רחב באמת?

דרדקן

New member
הרגשתי ועדיין מרגיש ממש לא סטיגמה

בכל אופן אצלנו זה המקרה, לא נראה לי שחל אצלי שינוי במימדים (יותר קטן ממה שהיה כבר לא יכול להיות).

דרדקן

New member
את לא הרגשת בכלל בהבדל?

לפני ואחרי הלידה? נשאר להיות מבחינתך בדיוק אותו דבר?

מבחית

New member
אמממ די רחב

אני מסוגלת לפיסטינג וגם זה לא בידיוק הזיז לי (טיפה כואב בהתחלה אבל כיף מאוד בהמשך) ובקשר לכיווצים קראתי את זה בספר שקניתי ואני משתדלת לעשות מתי שאני יכולה שמעתי שזה עוזר באורגזמות אבל זה ממש מצר???

אני לא מבינה מה בדיוק הבעיה..

את לא מרגישה את האיבר של הפרטנרים שלך? העירו לך שיש לך שם מערת נטיפים? נשמע לי הזוי לגמרי.

מבחית

New member
../images/Emo4.gif

במסיונרת אני לא מרגישה כלום זה דבר ראשון דבר שני זה לא נעים לי שאני נגיד שומעת על בנות שזה שבגלל שהאיבר של החבר שלהן מלא אותן הן גמרו ואצלי אין סיכוי שאני אגמור ככה כי אצלי זה רק אם אני אהיה בתנוחה מיוחדת או משהו כמה, שלושה לפחות זה עם ה24 אמר שהוא מרגיש כאילו הזין שלו לא גדול מספיק אבל אני לא לוקחת אותו ברצינות כי גם ככה הוא היה דפוק

daniella1980

New member
זו באמת שטות

הן לא גמרו כי האיבר "מילא אותן". וחוץ מזה הרוב לא גומרות מחדירה פרופר כפי שאמרה לך הקדושה. אגב האם בדוגי את מרגישה אותו דבר? מסיונרית בזויות מסוימות היא לאו דווקא האופטימלית עבור אישה - האיזור הרגיש ביותר הוא בחלק הקרוב לבטן, וכמה ס"מ בלבד לעומק (בערך באיזור שמתחת לדגדגן:) ). דווקא בדוגי, החיכוך באיזור זה הוא מקסימלי.

למעלה