זה לא מקרה קצה לבלוג שלי
זה מכוסה בשאילתה האחרונה בבלוג בחלק של ה what more?
מה גם שזה לא עונה לדרישות של השאלה שאני שמתי הסבר עליה (לכן זה ב MORE אחרי ה FINAL), אלא מרחיב אותה מעט לשאלה כאן. הבלוג נועד לתת כיוון להבנה ולא תשובה סופית לשאלה מסויימת בפורום. הבלוג דן בשאלה מסויימת שמוצגת בהתחלה בה מקרה זה אינו עומד בדרישות השאלה.
בשל כך הפניתי אותך לבלוג נוסף ממנו אפשר להפיק עוד מידע וביחד 2 הבלוגים האלו אמורים לספק תשובה לשאלה. כפי שביצעת
.
אם הייתי רוצה לכתוב תשובה לשאלה בפורום הייתי שם אותה בפורום
* דרך אגב אם יש הערות על בלוגים שלי אז אני כן אשמח אם תעבירו אלי כדי שאוכל לתקן או להבהיר את הנושא שעולה. אני לא כותב את הבלוגים בצורת "בלוג" בו ניתן לרושם תגובות מכיוון שאני משתמש בממשק הבלוגים לכתוב מדריכים. ההבדל בין מדריך לבלוג הוא שמדריך ניתן לשפר כל הזמן ובלוג הוא יישות קבועה בזמן מסויים (כתבתי את זה באתר לשם הבהרה למה אין מקום לשים תגובות בבלוגים). אם היתי שם מקום לשים הערות אז מישהו היה למשל שם הערה שגוררת שינוי המדריך ואז מי שהיה נכנס מאוחר יותר היה רואה הערה שאינה תואמת למדריך ולא מבין למה שמו אותה...
כמובן שאני רושם פידבק לכל מי שמספק קוד או תוכן למדריך כפי שניתן לראות, כך שפשוט במקום הערה שמישהו שם אני שם את ההערה שלו בתוכן המדריך אם צריך
בקיצור הערות/הארות תמיד מתקבלות בברכה וניתן להעביר אותן במייל או במסר כאן (יכול להיות שבגרסה הבאה של האתר בעוד 20-30 שנים אני אשים מקום מסודר יותר להערות).