שאלה מאוד חשובה!!!!!!

ofirshai

New member
שאלה מאוד חשובה!!!!!!

הפעם היא לא קשורה לשום חתונה.... מאחר שלאחרונה קיבלתי המון מזומנים, ובחופש אני נוסע לירושלים, ויש בקניון מלחה למי שמכיר חנות דיסקים בשם "התו השמיני" שמחירי הדיסקים שם בהרבה מאוד יותר זולים מכל רשת אחרת בארץ (סתם להשוואה האנפלאגד עולה שם 40 ש"ח ובטוואר רקורדס הוא עולה 80, או למשל שיש מבצע על JLPA שועלה שם 30 במקום 80 בסטימצקי או בטאוור רקורדס) ובאלי לקנות DVDשל הופעה חיה. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. בFOS , חוץ מההופעה , איזה עוד תוספות יש? 2. ב JLP Live איזו שירים היא מבצעת ואיזה תוספות יש בו? 3. ב DVD של האוסף, מה הוא כולל בתוכו (חוץ מהקליפ של joining U)? 4. על איזה מהם אתם הכי ממליצים? תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jagged chaos

New member
תשובה.

1. Feast on scraps מפוצץ בהמון קטעים. יש ראיונות עם אלאניס, מאחורי הקלעים של ההופעה, את תהליך הכתיבה של surrendering ו-that particular time וכל מיני צחוקים שהיא העבירה עם חברים שלה והלהקה בתקופה הזאת של 2000-2002. ה-DVD

ofirshai

New member
סבבה, תודה...

נראה לי אני אלך על FOS , כי את האוסף יש לי אז לא שווה לקנות עוד אחד, ושיהיה לי מספיק תקציב אני אקנה את JLP live.

Jagged chaos

New member
תפוזונע ../images/Emo46.gif

נמחקה כל ההודעה כמעט...
אז מהתחלה: 1. בנוסף לכל מה שכתוב, יש ראיונות עם חברי הלהקה, קטעים של כמה שניות משתי ההופעות בישראל ב-Ironic. ה-DVD הוא שעתיים ועשרים דקות, שעה וחצי בערך ההופעה, שעה נוספת זה כל הקטעים המגניבים. אחרי כל שיר יש בערך שניים-שלושה קטעים כאלה. 2. הרשימה: All I really want Right through you not the doctor hand in my pocket head over feet mary jane forgiven perfect you oughta know wake up ironic you learn your house תוספות: ראיונות, צילומים נדירים, צחוקים עם החברים והלהקה. ניתן לשמוע את הגרסת דמו של Can't not לשניות בודדות ואת גרסת הדמו ל-no pressure over cappuccino (עד הבית השני). 3. סרט של בערך שעה שמתאר את עשרת שנות הקריירה שלה. את king of intimidation ו-can't not מהופעה ב-96. לא יודע מה עוד, אין לי אותו. 4. על Feast on scraps. בגלל שבנוסף ל-DVD יש גם דיסק עם 9 שירים מאותה תקופה שלא נכנסו ל-under rug swept כמו fear of bliss, purgatorying, sister blister, unprodigal daugher, bent for you. ברוב המקרים יש איזו הסכמה שהשירים בו טובים בהרבה יותר מאלו שב-URS. זו יותר המלצה בגלל שזה מה שהכי משתלם, אבל בגדול ה-DVD הכי אהוב עליי שלה הוא Jagged little pill, Live. קטעי הבונוס שלו הרבה יותר יפים, הביצועים בהופעה עולים בהרבה יותר מאלו שב-feast on scraps, העריכה שלו לדעתי גדולה... זה ה-DVD היחיד שלה שהיה מועמד וזכה בגראמי על ה-DVD הטוב ביותר באותה שנה.

ofirshai

New member
הגרסה האקוסטית עולה 30

הגרסה המקורית עולה נראה לי בין 50 ל55 ש"ח...

pilot promo

New member
נצל"ש-עזרה...

בבקשה למישהו יש תמונה של אלאניס עם פסנתר\מנגנת על פסנתר??

למעלה