שאלה מאוד חשובה

שמעי

כמו שהנקניק כתב, את לא צריכה לעשות את זה ביום. את יכולה גם אחרי שאחיך נרדם, פשוט תהיי בשקט. בלילה את לא מנקה כלום. או שכן?
אבל טוב נו. את לא רוצה..

ohadz

New member
א. יש מקלחת

ב. אני בטוח שיש ה-מ-ו-ן פעמים שאחיך (שהוא קצין בצנחנים, לא?) לא נמצא. תירוצים לא חסר...

Anywere is

New member
יופי..אבל מה עם לפני הגיוס?

וחוץ מזה חוץ מריבוע קטן..החדר שלו...זה דוחה אותי...

salexla

New member
אבל מצד שני אין לך ביצים שמייצרות..

שפיך שרוצה לצאת החוצה AKA כאב בייצים.....זה פשוט מקל על ההרגשה מדי פעם, לא תמיד זה נעשה מרוב חרמנות .

florin21

New member
סליחה שאני במיעוט, אבל אוננות...

לדעתי, כמו כל סוג פעילות אחרת, יש לה סדר עדיפות והיא משתלבת בפעילויות אחרות ובסדר היום ובאה על חשבון פעילויות והעדפות אחרות. במבט ראשון, לאונן פעמיים ושלש כל יום, וכל הרקע והזמן ומה שדרוש כדי לאונן (אוננות איכותית נאמר) נראה לי מעט מוגזם ומעורר תהיה, על חשבון ובמקום מה זה בא? ביחוד אם זה נמשך לאורך זמן וההרגל הופך לטבע. בבקשה לא לקפוץ נביטויי ליברליות. בודאי שמותר לאונן גם 12 פעם ליום עד גיל 120, אבל כל בן אדם מאוזן ונורלאלי ועם שכל ישאל את עצמו : "למה אני מאונן הרבה?" ושלש פעמים ביום זה לא מעט.

king211

New member
גברת ANYWERE..

את מוזרה קצת לא לאונן וללכת לנקות תבית??? הסדר עדיפויות שלך קצת שונה מה זה אין פרטיות את ילדה בת 18 לא???

היא לא מוזרה

היא גרה בבית דתי עם משפחה "מעט" נוקשה. אז טבעי שהיא לא תראה אוננות כדבר ראשון בסדר עדיפויות (גם אני לא רואה את זה דבר ראשון). חוץ מזה, לא נראה לי שבאמצע היום היא תלך לחדר ותאונן בזמן שאמא שלה צריכה אולי עזרה. ולא. לפי מה שהיא כותבת אין לה פרטיות

Anywere is

New member
וכל מילה נוספת מיותרת ../images/emo45.gif

גם כשאני חולה אז אימא מקפיצה אותי לנקות :( מעט נוקשה? זה הכל בגלל החינוך הגרמני המנאייק הזה שהיא קיבלה..מוציאה עליי את החינוך הזה..איככס... :( כשלי יהיו ילדים..אנחנו נשכור עוזרת בית!

daniella1980

New member
רק אם זה מגיע לידי

הפרעה לסדר היום שלך, או פוגע בחיים שלך, או גורם לך לא לעשות דברים אחרים שאתה צריך או רוצה, או גורם לך לאובססיה, כלומר אם זו התמכרות. בכל מקרה אחר - שזה סתם רוטב נחמד ליום (או כמה:)), אין בכך שום רע (גם לא בריאותית אבל אני לא רופאה).

november76

New member
האם זה נורמאלי?

כל עוד זה לא בא על חשבון דברים אחרים ביום יום שלך, תמשיך ותהנה.

PARAG

New member
ממש תמוהה הסיבה שאת לא רוצה לאונן

זה לא קטע ש"אין לי זמן".. או משהו כזה. זה צורך פיזיולוגי ונפשי מובהק!! גם אם הייתי חיה עם 20 איש בחדר וגם אם אמא שלי הייתה מעבידה אותי 24 שעות ביממה.. הייתי קמה שעה קודם והייתי מאוננת, בכל הזדמנות שהייתה לי. כשהייתי בגיל ההתבגרות גרתי עם אחי בן 8 בחדר ואמא שלי גם העבידה אותי בפרך, אבל תמיד מצאתי זמן להשתחרר מהחרמנות שלי ולהתעסק עם עצמי. ברגע שגיליתי בכיתה ד' את אחד הדברים המופלאים שקימים, הדגדגן שלי, נהייתי למאושרת באדם. בהתחלה בגלל החינוך בבית, בעיקר מאמא שלי שעד היום חושבת שלמצוץ לגבר זאת סטייה... היו לי רגשות אשם שאני מענגת את עצמי, אבל ככל שבגרתי הבנתי שזה טבעי ואפילו נורמלי מאוד. ואני לא אוותר על זה בעולם.

Anywere is

New member
זאת גם בחירתי האישית..

וזהו..אמרתי שאני לא רוצה..אז אני לא רוצה...אני מעדיפה להוציא את החרמנות שלי עם בן זוגי וזהו...גם אם זה רק מסתכם בנשיקות

../images/Emo45.gif אני גם חושבת כך

אני מעדיפה להוציא את כל החרמנות שלי על בן זוג מאשר עם היד או ויברטור

למעלה