שאלה מאוד חשובה

שאלה מאוד חשובה

האם גבר שמאונן פעמיים או שלוש ביום זה נורמלי?והאם זה יכול לפגוע בו בעתיד לגבי התפקוד המיני?

../images/Emo4.gif נורמלי ?

לא קיים מושג נורמלי לגבי סקס על כל מרכיביו... ובקשר לעתיד, אין לי צל של ספק שזה לא פוגע...

arikzr

New member
אחי תקרא את התגובה שלי היא מדעית!!

ברור שיש נורמלי ולא נורמלי בסקס. לקיים יחסי מין עם כלב או חתול זה לא נורמלי. לפחות בהגדרה הפסיכולוגית...

emh

Member
זה לא אמור לגרום לנזק....

אולי תרגיש תשישות אחרי כמה פעמים. לדעתי זה חבל להגיע למצב הזה כשהגמירות הנוספות פחות מספקות. עדיף לאונן ולהמנע מהשפיכה עד האוננות האחרונה באותו יום, ואז תחושת הסיפוק גדולה יותר. אני לא חושב שזה לא נורמלי לאונן הרבה, גם אם העברת איזה יום שלם ככה אתה פשוט צריך למצוא את הדרך הכי טובה עבורך להרגיש מסופק ושזה לא יפגע בשגרת היומית שלך.

הכל נורמלי חוץ מלא לאונן בכלל

למיטב ידיעתי כל המרבה הרי זה משובח (מבחינת הנאתו מהחיים). ההשפעה היחידה היא באופן זמני ביותר ולא רציני במיוחד על איכות הזרע ואין לה משמעות אם אתה לא מתכוון לנסות להפוך לאבא בזמן הקרוב.

../images/Emo45.gifזה נורמלי לאונן כמה שמאוננים

ותתפלא, גם יש כאלה שלא מאוננים בכלל. נדיר אבל נורמלי. צריך לדאוג על התדירות כשזה מפריע לשאר התיפקודים ולא שולטים בה.

Anywere is

New member
סלח לי!

אבל אני לא מאוננת...אני רואה את זה כמשהו אגואיסטי ומיותר...וחוץ מזה..אני גרה בחדר עם בן, אחי..אולי זה מה שמנע ממני

אגואיסטי? מיותר?

אגואיסטי מילא, את צריכה לפנק את עצמך
אבל מיותר? ממש לא. זה שאת גרה בחדר עם בן, זה כבר משהו אחר.

גם אני לא מבין מה הקשר לאגואיזם

להיות אגואיסט זה לעשות משהו לטובתך כשזה על חשבונו של מישהו אחר. אבל כשאת מאוננת את נהנית ואף אחד לא נפגע מזה, כך שאין משמעות לדבר על זה כעל אגואיזם. ולגבי שותפך לחדר - זה סתם תירוץ. גם אני גרתי בגיל ההתבגרות עם אחי הקטן בחדר ופשוט הייתי מחכה עד שיירדם, או מתעורר מספיק זמן לפני בבוקר. ואצלכן זה הרבה יותר פשוט - אין לכן זיקפה בולטת או צורך לנגב את השטח לאחר מעשה ולהיפטר מהטישו העמוס, רק לנסות לא לגנוח ולהיאנח תוך כדי... נסי פעם אחת - תראי שלא תצטערי...

Anywere is

New member
בסדר :( אני לא רוצה...

אני חושבת שזה ביזבוז זמן יקר..בזמן שאם הייתי מאוננת אני מספיקה מלא מלא מלא מלא מלא מלא דברים! כמו שיעורי בית :( וניקיון הבית....יותר חשוב...

מה עם זיונים?

גם להזדיין זה בזבוז זמן? או שאת זה אפשר לשלב עם עבודות נקיון הבית ? למשל להיתקע מאחור בזמן שאת עושה ספונג'ה....

Anywere is

New member
:( לא..אבל..אבל..זה לא אותו הדבר!

פה מישהו שחושק בך,זה שגורם לך להרגיש מלכה וסקסית הוא זה ששוכב איתך..ולא סתם יד..

הופפה! את לא חושקת בך?

היד שלך זה לא "סתם יד"! וודי אלן הגדיר את זה יפה: "לאונן זה לעשות אהבה עם מי שהכי אוהבים". סיפוק מיני זה כלי להכרת הגוף, ליטוף האגו, הפגת לחצים, שחרור הורמונים בריאים לגוף, שחרור מחרדות ולחצים נפשיים, ופעילות אירובית בריאה מאד. אה כן, זה גם מאוד כיף. חיות עושות את זה בטבע, ותינוקות בני חודשיים עושים את זה בלול. זה דבר טבעי וחשוב. זה אולי בזבוז זמן לעשות את זה כל היום, אבל פעם בכמה ימים לפנק את עצמך 5-10 דקות? חראם... זה לא גונב את הזמן של הספונג'ה :)

למעלה