שאלה מאוד חשובה!!

שאלה מאוד חשובה!!

החתולה שלי ברחה מהבית לפני כמה חודשים והיא הייתה מאוד זקנה.. ואומרים שחתולים בורחים מהבית לפני שהם מתים כדי שהבעלים שלהם לא יראו אותם מתים.. ועכשיו לעניין: שבועיים אחרי שהחתולה שלי ברחה מהבית חלמתי עלייה והיא אמרה לי בחלום שהיא מתה ושהיא תמיש תשמור עליי וכל מיני כאלה דברים... רציתי לשאול אם זה יכול להיות שהנשמה שלה דיברה אלי???

אנ'לא דעת בדיוק במה זה מתבטא,../images/Emo153.gif

אבל הנפש של הבע"ח היא ברמה פחותה מהנשמה של הבני אדם.

RainBird

New member
אני מאמין שכל דבר שיש לו נשמה יש לו תודעה ברמה מסויימת.

Tatu4Taty

New member
פעם הבאה

בודקים למה ומסבירים לפני שיוצאים בהכרזות. התפיסה שלך של הנשמה היא יהודית, והיא מאוד לא בבחינת עובדה. לכן, גם אם להבא תבדקי ותדעי למה זו התפיסה, כדאי לציין שזוהי דעה רק כדי שלא יהיו אי הבנות. את יודעת איך זה הולך: אחד אומר משהו לשני, והשני אומר לשלישי וכך זה נפוץ בלי שאף אחד באמת יודע למה, מי, כמה ואיך.

straycat

New member
טעות../images/Emo70.gif

הטענות, שבני-אדם הם יצורים נעלים בכל קנה-מידה אפשרי, כולל מבחינה רוחנית -- הן שקריות וגזעניות. מניסיוני הרב ומהיכרותי עם אנשים רבים (כולל חיות אחרות), אין הבדל ברמה הרוחנית בין בני-אדם לבעלי-חיים אחרים. ההבדלים בינינו הם אינדיוידואליים, ללא קשר לגזע.

neophile

New member
יש הבדל בין רוח לנשמה

לא מדובר בהבדל ברמה הרוחנית, מדובר על הבדל ברמה הנשמתית תבינו יש הבדל רוח וחומר הם עוד שם לניגודים כמו יין ויאנג לנשמה לעומת זאת אין ניגוד עם החומר, החומר לא מתנגד לנשמה. הנשמה חווה את החומרי..כמו גם את הרוחני אין אחד עדיף על השני תארו לעצמכם שלא היה לנו לב...היינו רובוטים ,יודעים מה? אפילו רובוטים עם נשמה! אבל רובוטים עם נשמה ללא כל יכולת רוחנית האנרגיה הנשמתית נשמרת בחומר ,מועברת בתורשה מאב ואם לבן ובת הרוח היא "יכולת" שניתן לפתח, האורך חיים יקבע כמה מהאנרגיה הנשמתית תהייה זמינה לי עלי לפתח מודעות לאנרגיה הזאת אחרת...אם אין לי מגע איתה...היכולות הרוחניות לא שוות כלום בהקשר הזה אפשר לקרוא לפנטגרם שהוא כידוע סמל לאדם השלם הפנטגרם פונה למעלה...היכולות הרוחניות לטובת הנשמה כשהוא למטה...אין מגע עם הנשמה זאת אומרת שבתור בני אדם מכל ממלכת החי אנחנו הכי קרובים להיות רובוטים אם נתאמץ וזה משרת אותנו נפתח יכולות רוחניות ואם אנחנו הולכים בדרך נתקשר לנשמה.

gwizard

New member
החתולה שלי מסתכלת על ההודעה שלך

ומתפוצצת מצחוק...

gwizard

New member
פחחחח

ממש הפחדת אותי עם החסימות שלך. המפסיד היחיד מזה יהיה הפורום הזה כי לי זה ממש לא אכפת.

ToryMaster

New member
|פרצוף של הגיון|

אם זה לא היה איכפת לך, לא היית חוסם אותי מהפורום שלך בתור נקמה קטנונית ודבילית, ואם זה לא היה איכפת לך לא היית חוזר לכאן.

gwizard

New member
ארדן הכריח אותי

באמת. הוא אמר שמשעמם לו פה בלעדי אז חזרתי
נקמה קטנונית ? חלילה. רק תזכורת קטנה שלפעמים כדאי להוריד הילוך ולחשוב בהיגיון.

למעלה