שאלה מאוד חשובה..

קצין יקר../images/Emo4.gif

ההורים של............ הם ישארו יחד או לחוד. ואם נקלעת כתבה את שכתבה שאולי ורק אולי שיודעת בנושא /בשטח זה יותר ממני ואולי גם ממך. אז??????????????????

naama78

New member
אנחנו...

ערכנו הסכם אצל עו"ד. ( לא היה על מה ל"התווכח"...) עם ההסכם פנינו לבית דין לענייני משפחה- לאישור, עם האישור מבית משפט- לרבנות תהליך קצר מאוד, בתנאי שמסכימים על פרטי ההסכם בהצלחה

maof

New member
חברלייך.........../images/Emo13.gif

מצאו בדפי זהב או בדרך אחרת מגשר/ת שיסבירו לכם זכויות / חובות. תגיעו להסכם הוגן ומכובד ביניכם שטוב ומתאים לשני הצדדים ו....... סעו לשלום זוג צעיר
טקס הגט תמיד ברבנות ברגע שיש הסכמה משותפת הדרך קלה וקצרה. מעוף

eranb58

New member
מי יזם את הגרושים? למה? מה בוער?

מה עם טובת הילד? למה גרושין של לוקסוס? למה לא להפרד קצת? האם אתם אוהבים/שונאים/אדישים/מאוכזבים ? מה כן? ול מ ה לפרנס עורכי דין ? הא ...

אבי 670

New member
לפעמים כשאחד הצדדים עקשן, ורומס../images/Emo70.gif

את זכויותיו של הצד השני, אין ברירה אלא לפנות לעורך דין ולפרנס אותו עדיף מאשר לוותר על זכויותך. מה לעשות, כמובן שעדיף להמנע מכך אם יכולים, אבל לפעמים יש אנשים שמבינים רק שפה של משפטים

amitshein

New member
אני מצטרף לקודמי....

נסו לפנות ליועץ נישואין או מטפל זוגי אם יש סיכוי לאחות את השברים....
ואם לא... לכו לגישור או לעו"ד משותף. תמיד תעשו חשבון כמה יעלה לכם הכסאאאח בבית - משפט ללא הסכמה לעומת הפשרות מולן אתם יכולים לעשות...

ב ד ר ך

New member
אומרים

שבד"כ עדיף לאשה לפתוח תיק בבית דין ולא ברבנות. בבית דין יותר ליברלים, יותר קשובים לבעיות הכלכליות של האשה ויותר מחוברים למציאות . אני אישית הייתי ממליצה על גישור (באם שניכם מעוניינים לסיים את זה יפה) בכל מקרה גם כשהכל נעשה ברוח טובה ללא מלחמות, כדאי לך מאוד להתייעץ עם עו"ד כדי שתדעי את הזכויות שלך. בהצלחה

פברואר68

New member
ממליצה על מגשרת......

במקרה ותחליטו ללכת לגישור יש לי המלצה על מגשרת שבמקצועה היא עורכת דין ועובדת סוציאלית יש בכישוריה וביכולותיה לעזור להגיע להסכם בכל התחומים הדרושים לכם היא אדם ישר הגון וסימפטי זאת מתוך הניסיון שלי ושל גרושי בנוסף: יש לי המלצה נהדרת לפסיכולוגית מקצועית צעירה בנפש בוגרת איכותית ובעלת ניסיון מקצועי רב גם למקרה ותחליטו על טיפול זוגי שנותן סיכוי להשאר יחד לבדוק...לעשות סדר בבלאגן..... אפשרי לשלוח לי מסר אישי ולקבל פרטים..........

jane34

New member
הרסתם לי את שנת היופי !!!!

לא מבינה! עד עכשיו היית הריונית?מעכשיו אתם משפחה? למה כל השאלות האלה?משבר הורמונלי אולי?(וזו לא שאלה סרקסטית בכלל אני רצינית לחלוטין למרות הניסוח הבוטיה קמעה....) שאלות מהסוג הזה אשר מובילות לפרידות גירושים וכו לא מרגישים קצת לפני שהופכים למשפחה(תוך כדי ההריון)? בכל מקרה מה שתבחרי לעשות אם בכלל מאחלת לך בהצלחה ואם זה מנחם אותך אני נפרדתי כשהעולל שלי היה מלאך בן 4 חודשים והיום הוא בן 9 כבר... ומלה טובה לנקלעת למטרה-מעוף בכלל לא התחיל זה היה טוטל(יש עיין טוב טוב בעלון לצרכן)....

התעוררת משנת הצהריים?

תעייני היטב בעלון לצרכן ... מומלץ לקרוא גם את האותיות הקטנות... בוקר טוב עולם

jane34

New member
שלום גם לך

אניי עיינתי! עננים גבוהים זה דבר מסוכן אבל כואב יותר לדעת זה שכשנופלים המכה מהרצפה ממש כואבת(אם לא הבנת את מטפסת גבוה מדי אבל את ממש בגובה שלנו-יש מקום טוב להרגע... ואני בשלי טוטל התחיל!

ילוטייל

New member
לא חשוב מי התחיל - חשוב מי יגמור

- מארק טויין. הקלברי פין ותום סוייר. יאללה בלגן.

jane34

New member
אני שומעת זלזלול?בוקר טוב עולם?

כן בוקר טוב עולם ! מה שלום כולם! אפלו פינוקיו יורד מדי מהחוטים!משום מה יש לי הרגשה שהיה במשפט הנאור קצת לעג, אבל עד כדי כך? מה את באמת חושבת שהעולם בנוי ומסתמך רק על עורכי דין? לאאאאאאאאאאאא לא ידעת עד עכשיו שיש גם פקידים? קופאים? מתדלקים? רופאים? אחיות?נהגים,ועוד רבים וטובים?לא עד כדי כך?????

זלזול?

נראה לי שקמת על צד שמאל או שאת סובלת ממשהו אחר (על פינוקיו לא חשבתי הרבה זמן) בהחלט לא זילזלתי בך (וגם עכשיו לא). אני לא מהאנשים שמזלזלים באחרים - ובוודאי שלא זלזלתי בך.

maof

New member
מענין כי את זה לא אני אמרתי......

תשעים ותשע אחוז מעורכי הדין מוציאים שם רע לשאר (אהוד אולמרט) אני עסקי רק בחשבון....ויודע שלא קיים דבר כזה 100% מעוף

jane34

New member
לא קמתי על שמאל-סליחה

זו פעם ראשונה שאנחנו בכלל כותבות אחת לשניה וזה לא נראה לי לעניין. משהו בסגנון שלך נשמע מאד מתנשא ומכעיס. אך את באמת כזו כפי שכתבת שאת לא מזלזלת באחרים אז אני מנצלת מחזירה את המילים-זו ממש לא היתה הכוונה להתעמת אתך ולהגיע לרמות כאלה.

תגובה

לדעתי תלכו ביחד לעו''ד תחתמו על הסכם גם תחסכו בכסף וגם כאשר תגיעו לרבנות זה ילך יותר מהר אבל הכל תלוי איך היחסים ביניכם עדיף להגיע להסכם להחתים את השופט ולהגיע לרבנות מוכנים.

למעלה