שאלה מאוד חשובה!!

Marty McFly

New member
שאלה מאוד חשובה!!

בחדר של הארי יש 5 אנשים נכון? (הארי, רון, דין ועוד שניים). ככה גם אצל הבנות. כלומר 10 אנשים בבית בכל שכבה. כפול 4 הבתים, יוצא 40. ואז כפול שבע השנים שלומדים בהוגוורטס, יוצא שבהוגוורטס יש בערך 280 איש. הגיוני?

S.Riddle

New member
i guess

there are more then 5 people in every room. i mean, the number of people who accept to every house is not the same, so maybe in griffindor only 5 boys got in in 1 year, but for exemple in slythrin 8 people got accepted.

einzuc

New member
לא נראה לי

כי מספר התלמידים בכל בית לא חייב להיות שווה, וגם מספר התלמידים של כל שנה לא חייב להיות שווה... -עינת

ברור שלא, אבל

בכל כיתה יש מספר שווה של כיסאות, נכון? ובשיעור תעופה היה כתוב שהיו 20 מטאטאים בערך, לא? אבל אולי בשנה של הארי נולדו נורא קצת ילדים קוסמים!

יש לך טעות אחת

והיא ששתי הבנות ה-מאוד- שקטות שלדבריך קיימות, לא קיימות. יש שלוש בנות בשיכבה של הארי בגריפינדור, וחמש בנים. לדעתי זה בסדר גמור, ולא צריך שזה יהיה שווה בשווה.

daniel...

New member
לא חייב שווה אבל........

בכל זאת לא הגיוני שבבית 1 יהיו 7 ובאחר עשרים כי צריך איזשהו איזון אבל מי יודע. האמת שתמיד הזכירו בספרים כיתות קטנות אבל תיארו אותם כגדולות. חוץ מזה חשבתם שיכול להיות גם מצב שבו לא יהיו שום תלמידים בשכבה מסויימת? דניאל

נו באמת חברה...... ../images/Emo46.gif

אולי כבר תלמדו לחזור כמה דפים אחורה ולבדוק מה כתבו????? דורותי שמצפה ישקראו את העמודים הישנים

Meijen Shaggy

New member
הדיון הזה נדחק אחורה עד עמוד 6

אתה מצפה שאנשים חדשים יחזרו חמישה עמודים אחורה?.. Meijen Shaggy

טוב, אני הולכת

תעדכנו אותי מה החלטתם בקשר לזה. ביי!

למעלה