שאלה מאוד חשובה

Wild elf

New member
שאלה מאוד חשובה

אני מבין שמלחמת הנשמות 2 DRAGONS OF LOST STAR לא יצא בעיברית ולא יצא בקרוב. כבר אני אגיד שמשתתף בצערכם- זה ספר פשוט ענק! חובה לכל מי שחושב שיודע משהו על רומח. אני כרגע באמצע הספר, והשאלה החשובה היא האם מישהו מתנגד שאשים ספויילר? בספר הזה מגלים מי הוא האל היחיד, ואני מת לחלוק אם מישהו. נ.ב. מצאתי אתר בWAP שהוא ספרייה, ואפשר לקרוא ספרים של מרגרט וטרייסי. זהו עכשיו אני פשוט חי ברשת...

SaberTooth

New member
כן, אני מתנגד.

ואל תשכח, אני יכול למחוק ולחסום..
*חיוך זדוני* *סייב שיכור מכוח...*

Wing Chan

New member
הנה רעיון

לך תפתח קובץ חדש בנוטפד, ותרשום שם את הספוילר, ואחריו תוסיף איזה מיליון סימני קריאה ו-1ים. ככה בכול פעם שתרצה לחלוק עם מישהו תדמיין שאותו טקסט בנוטפד הוא בעצם פוסט, פה בתפוז.

Moondust

New member
ניוז פלאש...../images/Emo41.gif

יש כאן אנשים בפורום שקראו את כוכב אבוד באנגלית, ועשו זאת לפניך. *שיעול* אני *שיעול* קוד *שיעול* עוד אנשים שאני לא זוכרת ומבקשת את סליחתם *שיעול* אה, ואני מבינה את רצונך האדיר לחלוק את הספוילר.
גם אני די התפוצצתי מבפנים כשקראתי את זה בפעם הראשונה. אתה מוזמן לשלוח לי מסר ולחלוק...

python 4

New member
זה לא כזה ביג דיל אוף א ספויילר.

אנשים, תרגעו, כבר היו ספויילרים גדולים מזה. אני לא יודע מה אתכם אבל כשהתגלה ברשומות 2 שקיטיארה היא שרת דרקונים זה היה מפתיע.

Moondust

New member
שאלה קטנה, אתה ציני? ../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אתה יודע מי הוא האל האחד, נכון? ^_^ אז איך בדיוק זה לא ספוילר?

python 4

New member
אני לא ציני ולא יפני. ../images/Emo58.gif

זה ספויילר, אבל לא עד כדי כך ספויילר. אני אומר לך ברצינות שכשקיט הופיעה לראשונה ברשומות זה היה רגע מפתיע מאוד, וגם כשלאורנה קיבלה את תפקיד המנהיגה של האבירים - גם זה היה מפתיע מאוד. למה הספויילר של נשמות יותר גדול מהספויילרים האלה?

SaberTooth

New member
אממ...

אנחנו לא מסמנים בפורום ספויילרים לרשומות, אז אתה לא חייב...

מממ...אולי כי

רוב האנשים שמשתתפים פה קראו את רשומות כי זו טרילוגיית הבסיס, ולעומת זאת מעטים בלבד קראו את מלחמת הנשמות?

Guy24Gold

New member
לי זה לא היה מפתיע

כי בגב של אחים לנשק לא שכחו לציין ש"שרת דרקונים לעתית מתחילה ליצבור כוח.... ומי היא לא אלה אחותם של רייסטלין וקרמון" או משו כזה.

Wild elf

New member
לא חשבתי לחטוף

איום וציניות(או שאני לא מבין בדיחות), אבל שיהיה. אני לא מתכוון לכתוב כאן כלום אם מישהו מתנגד כי אני לא נהנה להרוס. נ.ב. לאבק הירח, אני שמח שלפחות מישהו מבין אותי. חוצמזה, אני לא מתלהב שקראתי משהו לפניכם, פשוט חבל לי שמצב ספרות פנטזיה בארץ, איך אומר, קקה. אם אוכל, אנסה לשנות זאת. אחרי השיחרור. בשימחה הייתי שולח לך מסר, אבל אני לא יכול- WAP

איך תשנה את זה???

חוץ מזה, הכי עדיף ללמוד אנגלית טוב ואז לקרוא את הספרים באנגלית- יש יותר ספרים והם יותר זולים!

Wild elf

New member
ספר ברוסית עולה 25-30 שח

אבל זה לא משנה. יש מספיק דרכים לשנות, לתרגם או לכתוב את שלך. צריך רק כוח וכשרון, כשהראשון יש לי בעודפים, אבל לגבי השני אני ממש לא בטוח

Wild elf

New member
רוסית

יצאו 4 רשומות, 3 אגדות, הדור הבא, 3 הגיבורים(עוד לא יצא בעיברית), 2 נשמות(עוד איזה חודש יוצא השלישי), ועוד ספר שנקרא משהו כמו DOOM BRIGADE

למעלה