שאלה מאוד חשובה!

שאלה מאוד חשובה!

הכלבה שלי בת 6 פחות או יותר
והיא פנצרית מעורבת
היא כבר הרבה זמן עם הפה מכרסמת את עצמה בפי הטבעת ובעזור הבטן
יש לה סוג של אדום שחור באזור הזה
והיא ממש רזתה מאז
מן הסתם שזה פרעושים\פשפשים שמציקים לה
ואבא שלי הזמין וטרינר והוא נתן לנו משחה נגד אלרגיה כדורים טיפות והכל...וזה לא עוזר...מה עלינו לעשות?! מזה הדבר הזה?

שלום לך קרן טל המקורית

נשמע כמו.....בעיה בבלוטות האנאליות, נשמע כמו אלרגיה, נשמע כמו תולעי מעיים- מאחר ואת מספרת שהכלבה רזתה.
לגבי תולעת הפארק אני בספק: האם שותה/ אוכלת? מהו מצב הרוח שלה? יכול להיות גם מצב מנטאלי שבו הכלבה נמצאת.
כ"כ הרבה דברים.... אני יכולה להעיד שאני טיפלתי בכלב שלי במצב דומה: ניקוז הבלוטות האנאליות, משחה מיוחדת בהכנה ביתית, וכן דיקור.
בתוך שבוע הכל נעלם!!!! ללא סטרואידים וללא אנטיביוטיקה.
כמובן שהכלב מטופל כנגד פרעושים,תולעי מעיים ואני בטוחה שהתנהגות זו נבעה ממצב מנטאלי.

אלרגיה ועוד

נתחיל מלהרגיע - התיאור כלל איננו מתאים לתולעת הפארק, כך שאני לא רואה סיבה להיות מודאג מהכיוון הזה (כן לתת טיפול מניעתי, כמובן).
נשמע כאילו הכלבה אכן סובלת מאלרגיה כלשהי. קשה מכאן לקבוע למה בדיוק, אבל טיפול יעיל נגד פרעושים הוא התחלה חשובה מאוד.
לעיתים לוקח לעור זמן רב עד החלמה, ובכל מקרה אם אין שיפור כדאי לחזור לרופא. רוב הרופאים גם כך רוצים לעקוב אחרי יעילות הטיפול.

בינתיים אם את יכולה את מוזמנת לכתוב אילו תרופות בדיוק היא מקבלת, וננסה להמשיך לעזור
אסף

שלום לך קרן טל המקורית

מאחר ואת מספרת שהכלבה רזתה, יש מצב שהייתי פונה דווקא לכיוון של תולעי מעיים.
יחד עם זאת, אין לשלול דברים נוספים כמו: בעיה בבלוטות האנאליות,אלרגיה, מצב מנטאלי וכד'.
לגבי תולעת הפארק: האם שותה/ אוכלת/ מקיאה? מהו מצב הרוח שלה?
לא הייתי רצה לאינטאנט לחפש מה "מתאים" לצורך העניין. מכיוון שכל רופא וטרינר יכול ויודע להצליב נתונים, תני לוטרינר לאבחן.
אני מטפלת במקרים של הוט ספוט בדיקור,המשחה בהכנה ביתית, בלייזר רך ובהרבה אהבה. וכמובן ללא סטרואידים או אנטיביוטיקה וזאת בתנאי ששללנו תולעי מעיים = טיפול פשוט בכדורים, שללנו פרעושים- טיפול פשוט באמפולה, שללנו בעיה כלשהי בבלוטות האנאליו = גם זה טיפול פשוט בד"כ (ובבקשה לא להכנס לסרטים).

למעלה