שאלה מאוד חשובה

שאלה מאוד חשובה

שלום לכולם. אני תלמידת כיתה י"ב, ותאריך הגיוס שלי הוא ב9 לפברואר 2009. לפי מה שאני שמעתי מאנשים שהתגייסו, זה שתאריך הגיוס הראשוני שמקבלים ישתנה ב99% מהמקרים. לכן רוב הסיכויים שאני לא אתגייס בפברואר. אני מתכננת לעשות בגרות במוסיקה במרץ ב2009, כלומר חודש "אחרי" הגיוס שאמור להיות לי. השאלה היא האם אני יכולה לעשות את הבגרות במרץ בשנה הבאה, ולתאם את זה בצורה כלשהי עם הצבא, או שלא. אם כן- מה אני צריכה לעשות? ליידע את הצבא? תודה מראש לעונים!!!
 

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif לא בטוח שזה ישתנה

אצלי מהצו הראשון, ועד המיון האחרון שלי שעברתי בנובמבר הזה זה היה אותו תאריך של ה18 בפברואר.הכל תלוי במיונים שלך ובתפקיד שתיועדי [או שלא] אליו.
 

tttttttttt1

New member
פבוראר 09 -

ישנו סיכוי שזה ישתנה, וכמעט שרוב הסיכויים שזה ישתנה...לא בטוח שזה ישתנה בהרבה ... אם יש לך בעיה בנושא הבגרות - פני ללשכת הגיוס שלך בפקס ובו את מסבירה כי יש לך בגרות במוזיקה בחודש מרץ ואת מעוניינת לדחות את גיוסך עקב כך..לא מאמין שתהיה בעיה.. בהצלחה
 

ווינגז

New member
כמו שכבר אמרו פה -

לא בטוח שתאריך הגיוס שלך ישתנה מעצמו (תלוי בתפקיד), אבל את תמיד יכולה לבקש דחיית שירות ולקוות לטוב.
 
למעלה