שאלה מאוד חשובה ודחופה

שאלה מאוד חשובה ודחופה

אם אני נבחנתי בקורס רק במועד ב' (לא ניגשתי למועד א' עקב חפיפה בין הבחינות) ונכשלתי במועד הזה וזה קורס היחיד שמעכב לי את התואר, אפשר משהו לעשות כדי להבחן במועד מיוחד עוד השנה ולקבל את התואר ביחד עם כולם או שבכל מקרה אני אקבל את התואר שנה אחרי כולם, כי קורס הזה מתקיים רק בסמ' ב' שנה הבאה ובחינות בו יהיו אחרי חודש יוני... מדובר על הקורס נ''ע עם מולה כהן
תודה לעונים.

rvr2

New member
לפי מה שדיברנו היום עם מולה

דיברנו אותו אחרי המבחן והוא אמר שאם מישהו יהיה קרוב לעבור אז הוא יעביר אותו. הוא אמר שאם מישהו יהיה ממש רחוק אז הוא לא יוכל לעשות כלום. חוץ מזה לדעתי הקורס בהשקעות בני"ע לא יהיה בשנה הבאה

talt026

New member
את כבר סגורה על עצמך שנכשלת

בושה מה שהיה היום אני מקווה שניחשת כמה נכון והוא יעביר אותך

Moshe972

New member
בושה שהמבחן היום דפק לאנשים תואר בעוד שנה !

היה קשה ברמות! ללא כל קשר למועד א או תרגילים או מבחנים של אריאל. עשיתי את כולם ועדין נשארתי חסר אונים במבחן. אם הייתי עושה מועד א קרוב לוודאי שהייתי מקבל ציון בסביבות ה 80 או 90.

gilat85

New member
תשובה בע"מ

יש לך כמה אופציות. קודם כל, זה שלא ניצלת את שני המועדים משחק פה לטובתך, במיוחד כשהייתה לך סיבה מספיק מוצדקת (בחינות חופפות). אם את תיכשלי וזה המבחן האחרון שמעכב לך את התואר, אז מולה יצטרך לכתוב לך מועד ג' במיוחד בשבילך. ישר אחרי שאת מקבלת את הציון תגשי ליהודית ותגידי לה שזה המבחן האחרון שמעכב לך את התואר, ואז זו פרוצדורה שמתנהלת בין המחלקה לכלכלה למדור סטטוס. במידה וזה יאושר- יהיה לך מועד ג' (תשלמי 125 ש"ח). גם אם היית רוצה להשלים את זה בשנה הבאה אין לך אפשרות כזו, כי הקורס הזה לא יתקיים. מה שרק מחזק את הסבירות (לטובתך) שכן יבנו לך מבחן של מועד מיוחד ג'. לעניות דעתי, אין קורסי קיץ שהם בחירה במנע"ס, אבל אולי שווה לך לברר אם יש ואז לעשות קורס חלופי, ולא תעוכבי (רק תשלמי על קורס קיץ, אבל זה נ"ז 1 אז ההבדל די זניח בתשלום בהשוואה לעלות רגילה של קורס). במקרה הכי גרוע- תעשי קורס בחירה חלופי בסמסטר א' של שנה הבאה, ואז לא תעוכבי (בהנחה שתעברי במועד א', לפני פסח, שאז מגישים את הטפסים לזכאות). רק שזה יעלה לך בעלות של קורס+ תוספת יוקר 10% משכר לימוד (בערך 1000 ש"ח). שיהיה בהצלחה. שבת שלום!

abalaba2

New member
ככל הידוע לי

אם זה המבחן האחרון שהיא צריכה לתואר, גם אם היא עשתה 2 מועדים ונכשלה באחרון, יכתבו בשבילה עוד מבחן. אבל זה צריך להיות מבחן אחרון לתואר. ד"א, הודעה מאתר המחלקה באותו נושא: לידיעת הסטודנטים שסיימו שנה שלישית בתשס"ט: בקורס סקירת מחקרים 66-340 של פרופ' שניצר יתקיים מועד מיוחד ב- 16.9.09. סטודנטים שסיימו את כל הבחינות, וציון בקורס זה מהווה דרישה אחרונה המעכבת את הזכאות לתואר, מתבקשים למלא טופס בקשה למועד מיוחד (דרישה אחרונה) ולהעבירו עד ה- 31.8.09 למזכירות הסטודנטים. ניתן להשאיר טפסים בתא הדואר של מזכירות הסטודנטים. רק סטודנטים שעומדים בקריטריונים למועד מיוחד יוכלו לגשת לבחינה הנ"ל.

למעלה