שאלה מאוד דחופה.

winnerm

New member
שאלה מאוד דחופה.

התגייסתי עם פרופיל 64 בריאותי בגלל לחץ דם גבוהה.. לפני 4 ימים הייתי אצל הרופא ונישקלתי ...והוא הסתכל במעיין טבלה שמראה את הפרופיל לפי משקל .. והיה רשום 45. הוא שלח אותי לועדה רפואית להורדת פרופיל.. הבעיה שלי היא: שיש לי פרופיל 64 ללא קשר למשקל.. עכשיו הרופא אמר שאני צריך פרופיל 45 ללא קשר ללחץ דם.. זאת אומרת שאמור להיות לי פרופיל 45 ביגלל המשקל ...והפרופיל אמור לרדת עוד ביגלל הלחץ דם הגבוהה לא??? אז מה הפרופיל שיתנו לי לדעתכם בועדה??

לא

הפרופיל כבר ירד בגלל לחץ הדם. הפרופיל שירד עכשיו יהיה על המשקל - זה הסעיף שהרופא מחשיב החמור ביותר. אם הוא לא אמר לך כלום, הפרופיל החדש יהיה 45

winnerm

New member
אתה לא מבין..

שהתגייסתי לא היה לי סעיף משקל .. עכשיו כניראה עליתי במשקל ... והמשקל שלי מוריד את הפרופיל ל45 אוטומטי... בנוסף לזה יש לי גם לחץ דם גבוהה ..שגם הוא סעיף לא קל.. בספר שמראה את הפרופיל לפי משקל רשום ...שהמשקל שלי אמור להיות בפרופיל 45... תוסיף את זה לפרופיל 64 שכבר יש לי בגלל הלחץ דם הגבוה...

izzy88

New member
זה לא משהו מצטבר...

זה לפי הסעיף ליקוי החמור ביותר. זה לא אומר ששכחו מהבעיות האחרות, אלא רק מה הכי חמורה

winnerm

New member
זה נשמע כאילו שוכחים...

לחץ דם גבוהה הוא סעיף חמור ביותר ....ומאוד מסוכן (לצערי :( ) אז בגלל שהמשקל יותר חמור ,הלחץ דם כבר לא חשוב??? משקל גבוהה מסוכן ...אבל ביחד עם לחץ דם הוא מסוכן הרבה יותר ( גם כן לצערי) !

atypique

New member
אז תגיד

מה דעתך אולי לרזות ולהיות בריא יותר? יכול להיות נפלא, לא?

הבנתי אותך טוב מאוד

סעיף המשקל לא מבטל את סעיף לחץ הדם ובכל מקרה תהיה התייחסות לשניהם. מה שהוריד לפרופיל הנמוך יותר יהיה במקרה הזה המשקל. אין על כך שום השפעה על סעיף לחץ הדם או הטיפול בו.

למעלה