שאלה מאוד דחופה!!!

שאלה מאוד דחופה!!!

טוב אני לא יודע אם כבר יצא לאנשים לשאול אותה פשוט זה נורא קריטי מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות את הדי וי די של כל הפרקים של דוסון קריק??.? זה ממש חשוב ..... תודה....

Dawson girl

New member
אמזון

רק שם יש את הדיוידי של כל העונות, כולל הפיינל (יש דיוידי נפרד לכל עונה, ואתה מזמין מהאתר). בארץ אולי יש עונה ראשונה או שניה.. אני בספק.

unnicked

New member
אממ...../images/Emo15.gif

ראיתי באילת את 2 העונות הראשונות, ואולי גם את השלישית...אני לא בטוחה...וזה היה הכי במקרה בעולם.. ואוףף....למה לא היה עלי מספיק כסף...
בקטנה... יומטוב!

שנייים לא הייתי פה :)

במקרה טיילתי לכאן וראיתי שאלה על הדיוידיים..ואני חשה חובה לקהילה לייחצן אותם... אבי (היקר והמקסים ) קנה לי את 2 העונות הראשונות... את העונה ה3 קניתי אני מכספי שלי (שאגב- מאוד קשה לחסוך כשאת חיילת) ואני חייבת להגיד לכם שזה שווה כל אגורה!!! טוסו, מהר מהר, לאינטרנט ותקנו את זה עכשיו. זה עושה כל כך שמח... (או עצוב, תלוי בפרק:) ) וזה באמת שווה את זה.. בזה כל כך החזיר אותי אחורה( יש לי רק משה ו כמו 10 פרקים מוקלטים כי פישלתי עם זה בזמנו, אז זה פשוט כל כךךךךך כיף. :) )\ממליצה בחום. ואגב- יש חנות שנקראת לייזר דיסק או משהו בסגנון שנמצאת בהרצליה וגם שם מוכירם את הדיוידי...אבל במכירים פסיכיים אפילו יותר מהאינטרנט.שווה לחכות לאיזה מישהו שנוסע לחול אם אפשר כי גם מחיר המשלוח די מייקר את העסק...

למעלה