שאלה מאד מיקצועית.

לדואגת 1

תודה על ההסבר המפורט. לא יודע אך אני אשים על השולחן את הרגשתי לנוכח מה שכתבת, אני אסיר תודה, מאוד אסיר תודה על ההבהרות, ואני גם עצוב.אבל זאת בעיה שלי. כל העניין הזה של תרופות, מחזיר אותנו לעניין של אורח החיים אשר משפר יכולת הגוף ומאיט את הוספת הכדורים, מסכימה איתי ??????? וגם שב 10 השנים הקרובות נכונו לנו פריצות דרך יפות בתחום המדע, מסכימה איתי ???? בכל זאת אבנדיה זה שיפור, זה התפתחות טובה. זה חשוב, כי בתור אחת חכמה כמוך, שנשמעת כל כך חכמה ומבינה, חשוב לי שתדגישי את נקודות האור האלה. אני רוצה שוב להודות לך.

דואגת1

New member
לסייח הרוקד

תודה על המחמאות... חלק מהענין שאני מנס להתעדכן באתרים שונים, בעיקר אחרי שנכויתי...קצת זלזול, קצת אדישות, אמון לא מוצדק ברופאים, קושי בהפנמה ועוד. כולנו מקוים שתהיינה פריצות, כיום עובדים חזק מאוד בארה"ב על הנושא בגלל שאחת ה"מכות" היא ההשמנה שגורמת להתפרצות המחלה, אפילו אצל ילדים בגיל העשרה. המסקנה היא, להשתדל לשמור על הגוף מה שיותר על מנת שבבוא העת נהיה מה שפחות "פגומים". דרך אגב, האם אתה מכיר אנשים רבים שהם בריאים לחלוטין אחרי גיל 40 ? לפני מספר שנים רצו ל"הבריא" אותנו וחולי מחלות אחרות באמצעות "תיקון" הגן הפגום, פשוט ומסובך, בזמן האחרון איני שומעת על כך. אחד הדברים שלמדתי, למדוד הרבה פעמים, לפני אוכל אחרי האוכל בעיקר אם אתה רוצה לשנות משהו בתפריט, וראה כיצד זה משפיע עליך, מאחר ואין זאין זה מתמטיקה, ואותו מזון משפיע על כל אחד אחרת. מותר לנסות, אבל בזהירות ותוך כדי בקרה. הערה אחרונה בסיבוב זה, רופאים אולי יודעים הרבה, אבל אינם יודעים את הכל, וצריך להזהר מאוד מרופאים שאינם מוכנים להודות בכך, למזלנו קיים אינטרנט וקימים אתרים מעולים, בעקר בארה"ב, קשורים לבתי חולים, עמותות וכו' וניתן למצוא תשובה לשאלות רבות, אתה יכול אפילו לשאול את הצוות. יום נעים

slightly

New member
../images/Emo95.gif גלוקומין הכי ידידותית למשתמש

מבין תרופות הסוכרת. היא חוסמת תיאבון, מסייעת בהפחתת משקל ולא גורמת להיפו. נכון שהיא מחסלת את רזרבות ה B12, אבל עם התוספים של היום, לא בעיה למלא מצברים. בכל זאת, לכל הכימיקלים האלו יש נזקים מצטברים. זאת הסיבה שצריך לחתור לאיזון אופטימלי של כל המערכת, לחזק את הגוף איפה שאנחנו יכולים, בשאיפה למזער נזקים.

למעלה