שאלה לsimsit1

simsit1

New member
לא..........

לא מפורסמים מפורסמים......כמו אבריל כריסטינה ומרילין.... מפורסמים ש...איך להסביר.....ששם המשפחה שלהם הוא somebody ... ועכשיו (עם סימס סופרסטאר) יש לך ב...זה שמראים מי החברים שלך...יש שם ציור של כוכב ואם אתה לוחץ שם זה מראה לך מי החברים המפורסמים שלך!!! הבנת?

אוף...../images/Emo7.gif

הסימס שלי תקוע בשתי כוכבים וכול המדריכונים לסופרסטאר לא עוזרים לי... אני מנסה לעשות מה שכתוב שם (לדגמן ולראות מה מהאופציות הכי מתאים לי וכשאני רואה שהצלם לא אוהב אני לוחצת איקס) וזה בכל זאת מוריד לי כוכבים...

גם אני באותה בעיה בדיוק../images/Emo54.gif

גם שלי תקוע בשני כוכבים,ובשני כוכבים צריך ללכת לדגמן,ושאני הולכת אז הצלם לא סובל אותו!אפילו שיש לו שני כוכבים\:

simsit1

New member
כן....

הצלמי פפארצי מוזרים ומעצבנים.... עדיף לשיר על במה כל הזמן.....

אממ..לא הבנת../images/Emo54.gif

אני לא מתכוונת לפפארצי,אלא לצלמי דוגמנות..הם לא סובלים את הסים שלי.. ובקשר לקריוקי,קיבלתי משם כבר חצי כוכב וכמה שהוא ממשיך לשיר הוא כבר לא מקבל כלום..אז איך הגעת משם ל5 כוכבים?

simsit1

New member
צריך לשיר הרבה

ולנסות גם את מה שאת יכולה.......עם את יכולה כבר ג'ינגל...אז גם זה טוב

beky1

New member
שלום!!!!

לי יש סימס סופרסטאר והמטרה שמה היא להשיג את חמשת הכוכבים ולהפוך לכוכב ה"מפורסמים" מחלקים אך ורק מחתימות.................. לדוגמא: כריסטינה אגילרה (היא מופיע באגפי המוזיה) נותנת רק החתימות אבל יש מפורסמים שאפשר להתחבר איתם אבל הם כאלה טיפשים................

simsit1

New member
חלקם.....

אבל יש כמה נחמדים...! חוץ מזה אין ברירה...אם את רוצה להיות סופרסטארית את צריכה להתחבר איתם...

גם זה לא הולך לי../images/Emo54.gif

בקשר בין הסים שלי לסופרסטאר,במד חברות או מה שזה לא יהיה,אז תמיד הקו הראשון מגיע ל100 בקלות והקו השני לא עולה על 10..ובגלל זה הם לא הופכים להיות חברים כאילו לא מופיע הסמיילי

למעלה