שאלה לlio 13

lio13

New member
תשובה, ועוד משהו

היום לא הייתי לצערי באימון אז אני לא יודע מתי מחר האימון כדורסל סביר להניח שב10:30. היום ב18:30 יש אימון כושר באיצטדיון אתלטיקה. אני יודע ממקור מאוד מוסמך שמדברים ממש ברצינות לסגור את האימונים לקהל מיום רביעי הקרוב(אני מאמין שבכל זאת יכניסו). אם אתה רוצה לברר מתי האימון הבא המלצתי אליך להתקשר לטלפון מס` 6496464 -03 ולפנות לשלוחה 209 זה המספר של האחראי על האולם והוא יענה לך על כל שאלה. אני גם יודע שכל האימונים השבוע הם בהדר יוסף (ביום ראשון טסים לבורמיו), והסיבה לכך היא הסיפור האמיתי. מאנשים מקורבים מאוד להנהלה נמסר לי ש99% שהפיינל פור השנה יהיה בארץ (המתמודדת השניה היא צרפת) ולכן יד אליהו עובר שיפוץ רציני, במסגרת השיפוץ מוחלף הפרקט ויתלה לוח תוצאות ענק בתיקרת ההיכל!!

תודה......

תודה על המידע בנושא האימונים. וידיעה משמחת בנושא הפיינל פור, כי היום בעיתונות נכתב שפנתינייקוס, מתנגדים שהפיינל פור יתקיים בת``א הם רוצים באתונה. בטח כי שם השופטים יהיו לצדם, כמו שכבר ראינו, השנה בפסח.

lio13

New member
נראה לי

שהם מנסים בכל הכח לשנות את מיקום הפיינל פור, גם הם מבינים שרוב הסיכויים שזה יתקיים בתל אביב, הרי לא סתם מכבי נשארה בליגה של פיב``א וארוח הפיינל פור הוא חלק מהתשלום. הם גם יודעים ששמעון יתן לאוהדים שלהם כרטיס וחצי ואז יגיע תורם לעשות הגרלות.

למעלה