שאלה ל - Variety

• פותח הנושא uriw
  • פורסם בתאריך

uriw

New member
שאלה ל - Variety

קראתי במאמרים את מה שכתבת על "הבסיס לחלומות צלולים". אמרת שאם נגיד לעמצנו לפני השינה "אני הולך לישון, כשאחלום אהיה מודע שאני חולם, כשאעורר אזכוא את מה שחלמתי" או משהו כזה, זה יביא לנו הרבה חלומות צלולים. רציתי לדעת האם ניסית את זה והצלחת, ואם כן האם זה הביא לך חלומות צלולים ארוכים בצלילות גבוה, או חלומות צלולים ברמה נמוכה וקצרים

Cheetah

New member
המממ...

אני לא וראיטי אבל בכל זאת זה פשוט דבר מועיל לעשות... זה ישפר באופן כללי את הסיכוי לחלום צלול... אבל זה לא הגורם המשפיע היחיד.. זה יכול להביא לחלום צלול ארוך או קצר או לא להשפיע בכלל... זה פשוט דבר טוב... אתה אומר את זה הרבה אתה יוצר איזשהי השפעה תת-הכרתית שתעודד חלום צלול... זה הכל... אם בא את לך אתה יכול להתחיל להגיד "אני הולך לישון, כשאחלום אהיה מודע שאני חולם, החלום יהיה ברמת יציבות גבוהה וארוך מאוד, כשאתעורר אזכור את מה שחלמתי..." רק שזה יהיה ארוך מדי.. אז פשוט תגיד "אדע שאני יחלום" וזה מספיק טוב..

KEiN

New member
אני התחליף הכי טוב שתשיג ../images/Emo13.gif

שמע, בעיקרון, יש כאלה שהם חולמים טבעים והם לא צריכים להניד עפעף בשביל לקבל חוויה צלולה בלתי-לא-נורמאלית
(מה?!
) .

LucidGuess

New member
זה תלוי ( ולא על חבל כביסה ../images/Emo6.gif )

השיטה הזאת יכולה להיות מאד יעילה אם עושים אותה כמו שצריך, דבר ראשון כדי שזה יעבוד אתה צריך באמת להתכוון, לא שסתם תחזור על המשפט בראש בלי כוונה אמיתית כי אז זה פשוט לא יעיל, אתה חייב להתכוון, ובאמת לרצות שזה יקרה! דבר נוסף, כדי שזה יהיה יעיל רצוי מאד שזו תהיה המחשבה האחרונה שלך לפני שאתה נירדם, וזה הקושי העיקרי כאן לדעתי, כי כשאני ניסיתי את השיטה הזאת אז מהר מאד התחלתי לינדוד עם המחשבות בראש, אשר דרסו את המחשבה והרצון לחלום צלול ולכן זה גם לא עבד... הקושי העיקרי הוא לדעתי לחזור על המשפט ועל הרצון הזה כל הזמן ולדאוג שזו תהיה המחשבה האחרונה לפני שאתה נירדם, בלי לתת למחשבות אחרות להידחף באמצע, זה לא קל.
Lucid

למעלה