שאלה ל THE VAMPIRE KAIN

ירון212

New member
שאלה ל THE VAMPIRE KAIN

שלום, אני בעוד 3 חודשים משתחרר מהצבא. אני מאוד שואף להגיע לעבוד באל על. יש לי נסיון עבודה עם קהל מלפני הצבא, בתקופה של שנה וחודשיים, עוד לא הייתי בן 18 אז. אבל עבדתי בהתנדבות 5 חודשים במרפאה. (קופ"ח). במסגרת תפקיד מהתיכון. שאר החודשים עבדתי בתור קופאי 9.5 חודשים. מהצבא יש לי נסיון של עבודה עם קהל בתקופה של שנה ו 10 חודשים. מה הסיכויים שלי להתקבל למיונים ? למרות שמצאתי עוד תפקיד אחד - נציג שירות במועדון לקוחות שם הדרישות מועטות יותר. במטרה להשלים את הנסיון הנדרש לשנתיים בתפקיד הזה, ואז להתקדם לדיילות אוויר. תודה רבה אשמח על העזרה ירון ברגר

תקרא לי קיין....

לדיילות אויר אכן הדרישות הגבוהות ביותר מבין כל תפקידי השירות באל-על.... אפשר להבין למה. בסופו של דבר רמת השירות בטיסה היא שתיצור את חווית הטיסה החיובית או השלילית. לגבי הגשת מועמדות, אין לך מה להפסיד! תגיש טפסים. יש צורך גדול בדיילי אויר כרגע, ויש סיכוי טוב (לדעתי) שיזמינו אותך למיונים גם אם אין לך בדיוק את כל בדרישות כפי שהן מופיעות על הנייר. אם לא יזמינו, תנסה עוד פעם אח"כ...

ירון212

New member
לקיין

תודה רבה . שמחתי לקרוא את מה שכתבת לי. אני בהחלט אנסה לשלוח. בעוד 3 חודשים בעזרת השם שאני אשתחרר מצה"ל. שיהיה לך בהצלחה והמשך תפקידך ואולי נתראה בטיסות. ירון ברגר

למעלה