שאלה ל RoyBo על ה-XPS

RoyBO

New member
כן המצלמה היא 0.3MP

אבל תכלס אין לי מושג איך לוודא שזה מסך לד באמת, איכות המצלמה דווקא טובה יחסית.

bar666xp

New member
כמה דרכים יש...

1. תגביר את האור למקסימום... ניראה יותר בהיר ממה שאתה רגיל לראות בניידים? 2. זמן סוללה {כוון תאורה 50% מול 100%} כמה זמן סוללה השתנה? לא הרבה תאורת LED שינוי ענק לא LED {עד כמה שאני זוכר זה אמור להיות כך} לחילופין בדוק זמן סוללה מול נייד עם מפרט זהה/דומה מספיק... אפילו 12" עם תאורה רגילה אמור לתת פחות זמן סוללה... בתנאי כמוון שיש את אותו המעבד או הHDD ואותו כ.מסך... 3. השוואת תאורה בין 2 ניידים אחד עם תאורת LED והשני לא זה צריך להיות ממש בולט +- 75-80% תאורה בLED = ל100% בזה שאינו אם אני זוכר נכון את הנתונים שקראתי על כך. נ.ב. על המצלמה 0.3MP זה אומר שהיא ברמה של שיחת וידאו בסלולרי+-.

RoyBO

New member
קשה לוודא

אכן מתרשם מהתצוגה הבהירה והצבעונית של המחשב. לאבא שלי יש LG עם מסך מאט, שלי הרבה יותר צבעוני ובהיר. גם מול מסכי LCD רגילים יש הבדל גדול.

bar666xp

New member
יש עוד...

אאל"ט ביגלל שהתאורה בהירה יותר רמת ההשתקפות של מסך מבריק קטנה יותר בהשוואה שאילו שאינם בעלי תאורת LED במסך. את זה אפשר לבדוק דיי בקלות כנס לאיזה חנות עם תצוגת ניידים מבק מהיר בצג עם תאורה מקסימלית והשוואה בין רמות התאורה וההשתקפויות צריך מיד להסגיר את זה שאינו בעל תאורת LED בצג.

למעלה