שאלה ל RON20 ובעלי 2210

kikoj

New member
שאלה ל RON20 ובעלי 2210

שלום אני מתכוון בשבוע/שבועיים הקרובים לרכוש 2210 מארה"ב. אשמח אם תספר אם אתה מרוצה ממנו האם יש לו בעיות מרגיזות כגון ריבוי RESET ובעיות סנכרון. כמו כן באיזה עברית אתה משתמש והאם אתה מרוצה. אגב כיום יש לי פאלם 505 תודה משה

ron20

New member
משה שלום, אז ככה ... ../images/Emo26.gif

1. אין לי 2210, אלא 2215 וגם לך יהיה כזה אם תרכוש בארה"ב, כמו שנאמר פה בפורום זה בדיוק אותו מכשיר. 2. ממש אין לו בעיות מרגיזות. 3. אני משתמש בעברית של איירון ומרוצה ממנה. תראה, אני עברתי מספר מכשירי פוקט והיתרונות של ה 22XX עליהם: - מהירות: המכשיר הכי מהיר שעבדתי עליו, נקודה. - גודל: רק ה 19XX יכול עליו אבל שווה לשלם בגודל ולזכות ב CF - מחיר: סוף סוף לא צריך לשלם מחיר של לפטופ כמו שננאלצנו לשלם על ה 37XX וה 38XX, זו מגמה כללית בשוק והגיע הזמן. - יציבות: יותר יציב (כנראה לזכות WM2003) - סוללה חיצונית: ניתנת להחלפה פשוטה כשיעבור זמנה, וניתן ללכת עם סוללה רזרווית משה, העניין הוא שאתה בא מעולם של פאלם, ולכן כל מה שכתבתי לא כ"כ רלוונטי - סביר שכל PPC ישפר את מצבך. כל עוד אין לך צורך בהרחבות מוזרות (שרוולים) או ב Wi-Fi קבוע - זה מכשיר מעולה.

עדי.פ

New member
יש לי כבר שלושה חודשים

אף פעם לא נתקעתי עם צורך ל RESET את כל הסנכרון אני עושה דרך BT (העריסה חדשה לחלוטין) מעולם לא היתי מבסוט כ"כ מ PPC ( היו לי המון מאז 1999 )

למעלה