שאלה ל- ginat

• פותח הנושא stio
  • פורסם בתאריך
אחותי רונית כנירא שאת לדשה בפורום

אני מישתתף במספר פורומים. בתחילת שנות החמישים לא הקפידו כל כך על כתיב נכון בבתי הספר . לכן אני כותב עים שגיעות . איך אישתי אומרת כאשר יש לי טענות "זה מה יש" . זה לא אומר שאחליף את אישתי . הבנת אחותי רונית שיהיה שבוע טוב ושקט

stio

New member
שאלה ל- ginat

למה אתה מתעלם להודעות שכותבים אנשים על תבל- דיגיטל? סתם מעניין כי שמתי לב שאתה בכלל לא מגיב על הודעות שכותבים אנשים ואפילו שכותבים שהם זקוקים לעצתך בנושא זה.. (ראה בהמשך הפורום).

מר גינת הוא מנהל הפורום הזה

אבל הוא כיצד עסוק יותר מימנהלי פורום אחרים. אז הוא לא יכול להתיחס לכל בקשה של כותב . רק דברים שעומדים ברומו של עולם הוא עונה . הוא לא יושב שעות מול המחשב . כמו מנהלים אחרים ביי שיהיה שבוע טוב ושקט

stio

New member
לא נכון

* מר גינת הוא לא מנהל הפורום הזה, אלא כתב של תוכנית כלבוטק. * אם הייתה שם לב, הייתה רואה שהוא מגיב לכול הודעה שמפרסם כאן כותב חוץ מהודעות של תבל.

תיראה תבל זה נושא רגיש

זה מזכיר לי מיקרה מהבחירות לרשויות המקומיות . אני עסקתי בהשכרת ציוד הגברה למיפלגות . האסיפות היו נערכות באולם חתונות גדול , זה קרה ליפני25 שנה. ראש המועצה שהיתחרה על קולות הבוחרים ביקש מבעל האולם לא להשכיר את האולם למיפלגה מיתחרה שהיה לה סיכויים להיבחר. מה ענה בעל האולם לראש המועצה ?. היום אתה ראש מועצה מחר הוא יהיה ראש מועצה . אני נותן שרות לכולם למה לחפש שונאים בחינם . מר גינת הוא איש טלויזיה . היום הוא בערוץ 2 , פעם היה בערוץ 1 , אולי הוא ינחה פעם תוכנית בתבל לך תדע מה ילד יום . איך אומרים ?.בחיים תהייה חכם ולא צודק . הבנתה את הרמז אחי . למה לחפש שונאים בחינם

stio

New member
לא נראה לי

הוא לא ילך להנחות תוכנית בתבל זה ממש לא הגיוני. תבל נמצאת על סף פשיטת רגל, היא חייבת 3 מליארד ש"ח, המון מנויים נטשו את החברה, (לתבל יש 60% מנויים מכול איזורי הזיכיון שלה), היא הורידה תוכנית שירים מובילה בערוץ 9, ועכשיו היא הולכת להוריד את AXN אז תוכנית של רפי גינת ממש לא מסתדר. בקיצור תבל מורידה תוכניות וערוצים, לא מוסיפה.

אחי אתה לא חושב נכון . אתה רואה

מה קורה היום ומתיחס להיום. אדם שהוא עצמאי חושב קדימה לא יודע מה ילד יום זה שהם בהפסדים לא אומר שמחר הםלא יעלו על דרך המלך ויזכרו את יום האתמול שלא דיבר אלינו יפה . אני חוזר ואומר לא מחפשים צרות כשאוכלים מאותה צלחת אני מיתכוון באופן כללי

ginat

New member
תפסיקו לקשקש ../images/Emo124.gif

קיומה של תוכנית תחקירים רצינית בערוץ מסחרי שמונע אך ורק משיקולים מסחריים, מוכילה כי "קונספירציית" תבל שהעלתם לעיל, היא פשוט קישקוש מקושקש. אף אחד לא מתחמק מביצוע תחקיר על תבל. לפעמים יש פשוט אילוצים שלא מאפשרים את שידורו המהיר של תחקיר טלוויזיוני. מכיוון שאנחנו לפני התוכנית האחרונה, אני מבטיח לכשנחזור, נושא תבל יטופל ברצינות הראוייה לו.

למעלה