שאלה ל-gil_mor!

insomniac

New member
ועוד משהו, גיל מור כנס!

תראה, אז קורה שנכנס אבק לכפתורים, אבל זה בגלל שאני מזניח ולא מנקה אותו, אבל זה לא סיבה לרדת על המולטי... בסוף הכל מסתכם בצליל שיוצא מהמכשיר, והצליל בכלל לא רע... רון.

wiz

New member
יש לי...

מכשיר נחמד ביותר, ואפשר בהחלט להוציא ממנו סאונד טוב. אני עוד לא מכיר אותו מספיק טוב, ואני עדיין מחפש את הסאונד שאני רוצה, אבל היום הזה קרב...
חוצמזה, גיל מור, יש לך אולי פאצ´ים מעניינים ל-GT-3 לשלוח לי? אני באייסיקיו 111378009 אם אתה מעונין. וכנראה שאני גם צריך מגבר יותר רציני...
wiz, מי שטוב לו ושמח - כף ימחא

gil_mor

New member
שותפי לאושר

כל הכבוד.. הג´י טי הוא אחלה מולטי שבעולם(אחרי כל זיוני השכל על הסאונד- הרי בסוף קנייתי אותו, אז זה אומר משהו..) תדע לך שהסאונד בו זה דבר מאוד משתנה.. אני יכול(ואפילו אשמח לעזור לך) אבל זאת ממש שאלה איזו גיטרה יש לך.. הגיטרה שלי נשמעת חרא על הפריסטים שלהם, ויכול להיות שהפאצ´ים שלי לא ישמעו טוב אצלך. צר לי שאין לי icq, אבל יש לי אודיגו, שזה דומה.. מומלץ בחום לכולם. עובד כמו חמור דיויד גיל מור

gil_mor

New member
תיזהר ממני

סליחה? אתה מנסה לרדת פה לפסים אישיים?(סתם, אל תבהל). הגיל מור מחזיר מלחמה : הגיטי 5 הוא דגם נחות אבולוציונית(יצא הרבה לפני ה3) הוא נחות מהרבה בחינות: הסימפול שלו ממש לא משהו(גם כללית וגם יחסית ל3), -סאונד דיגטלי הרבה פחות טוב מה3. הוא משתמש בCOSM רק בפרה-אמפ, ולא בדיסטורשנים. יש בו פחות אפקטים, (28 ב5 ו34 ב3), שזה הבדל, וב3 הם מחולקים לשתי קבוצות(ככה שאפשר לעבוד עם 2 בו-זמנית- וזה רק האפקטים המיוחדים, לא הרגילים..). אין בו מדמה פיק אפים, שזה ממש מינוס. יש בו פחות מקום לפאצ´ים- 100 במקום 130 והכי על הפנים.. אין לו את הCTL- הפדל שאתה מחליט מה הוא עושה.. אה כן.. והוא עולה פי 1.5, ובגלל זה אף אחד לא קונה אותו! אולי יש לו סמפלר, שזה נחמד, אבל חוץ מזה ואולי מכמה פאצ´ים חמודים-אין מצב.. הGT-3 היה ונשאר מלך מלכי המלכים(אולי חוץ מהתינוק החדש לבית בוס- הGT-6-שלא יצא לנגן עליו עדיין). וייז, מדבריך חזור על החתום גיל מור

wiz

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אמנם מעט מיושן, אבל עדיין... ה-GT-5 הןא המכשיר השולט. מבחינת סאונד, וקבוצות אפקטים, הוא לדעתי המולטי הריצפתי הטוב ביותר. הרעיון של קבוצת האפקטים המיוחדים ב-GT-3 רק גורע, מפני שככה אי אפשר להשתמש בשני אפקטים מהקבוצה בו זמנית. מבחינת מעגלים וסאונד, לדעתי ה-5 לוקח בגדול. ה-3 נחמד מאוד, ויש לו אחלה סאונד, אבל הוא פשוט לא ברמה של ה-5. ה-GT-6 הוא מעין גרסה יותר מתקדמת ל-3, ובוס שילבו בו את הרעיון של הנובים (דבר שאני שונא) שאמור להיות יותר נוח. אני כמוך מחכה לנגן עליו קצת... ובשורה התחתונה - אם היה לי יותר כסף, הייתי הולך על ה-5, וחוץ ממך כנראה, אני לא מכיר מישהו שלא... הוא פשוט יותר טוב. נקודה. wiz, גיל... מה קורה אח שלי, הכל טוב ?

Distorted...

New member
שמע.....

אני מכיר בנאדם שניגן עליו, ואני מעריך ומכבד את הדיעה שלו, והוא אמר שה-gt-6 לא מתקרב אפילו לרמה של ה-5, אז שלא נדבר בכלל לרמה של ה-3.

Distorted...

New member
מכיר גם מכיר...

ונהנה מחדש כל פעם לנגן עליו.... מכשיר מעולה, עם דיסטורשנים אנלוגיים ומדמה פריאמפים. יש לך אותו?

gil_mor

New member
לא הבנתי

כמה דברים: א. למי התכונת בשאלתך ב. לא כ"כ הבנתי מדבריך מי יותר טוב, דרג : GT-3 GT-5 GT-6 (ואם אתה חושב שה5 יותר טוב אני אכעס ...) תסתכלו ציפור דיויד גיל מור

Distorted...

New member
קודם כל...

אף אחד לא יכעס! פניתי אליך - אמרתי שיש גם לי GT-3 והדירוג הוא כדלקמן: מקום שלישי: GT-6 מקום שני : GT-5 מקום ראשון: GT-3. Happy? :) -=רפיש=-

barashka

New member
אפקטים לבאס....

יש המלצות בשבילי??? (אנא תכללו מחירים וכל החארטות האחרות, ומזל טוב גיל מור... תעבוד שנית כמו חמור, אך הפעם בשביל לדווח על אפקטים לבאס) זיו גרינברג, הזה עם המזלג

gil_mor

New member
דבר עם funkbass

האמת, אפקטים לבס זאת לא הנישה שלי, אני מכיר אולי רק המיין מיין סטרים- יענו את מה שכולם מכירים, פוד לבס, וכל השטיות האלה, אבל נראה לי שfunckbass בהחלט מתמצא הרבה יותר ממני(מה גם שהוא בסיסיט- ככה שהוא גם יכול לנגן על הדברים האלו, ולדעת מה הם שווים- בניגוד אלי- גיטריסט שכמותי). אולי הוא יעזור funckbass-לא גיל מור

למעלה