שאלה ל CHISI

• פותח הנושא LAE
  • פורסם בתאריך
איכסססס עזרן...

מעניין אותי - האם סופי צדקה בוגדת בבעלה רוני עזרן עם גיל פרנק????(למה כתבתי עם שמות מלאים? ) אם כן אז סחטיק נראים לי מתאימים (כנראה הטלנובלה עלתה לי לראש) (למה אני שואלת את עצמי שאלות?)

דנדוש, אני לא אוהבת מה שאת מרמזת!

:) למה סופי נשארה עם צדקה ולא עזרן..בוא נחשוב... לא, נראה לי כי היא מוכרת כ"סופי צדקה", לפעמים אנשים מפורסמים נשארים עך השמות הקודמים שלהם, זה לא כזה מוזר ו- סופי עזרן נשמע ממש מגעיל. כבר התרגלתי ל"צדקה", נו מילא....

pompii

New member
הנשיקה בינהם כנראה ידידותית

סופי נשואה אפילו אם גיל ואישתו פרודים כרגע בכל זאת- סופי נשואה היא לא תתנשק עם גיל פתאום זה היה ידידותי סתם הם כנראה מעבירים הרבה צחוקים והם חשבו שזה יהיה נחמד אם יצלמו אותם ככה- למרות שהפרסום של התמונה הזאת יכול לעשות הרבה רעש ברכילות... וחבר´ה! מה נראה לכם?? אין בינהם כלום!!! סופי נשואה! גיל סתם חרמן עם סיגרייה ופלאפון

ואני חייבת לציין שיש לי אותו פלא´ כ

כמו של גיל (טוב כמו גם לרבע מהמדינה) אני החלטתי! - משהו קורה בין סופי לגיל זאת לא נשיקה ידידותית זאת נשיקה שונה רואים לפי העניים(למרות שהם סגורות).. טוב לא יודעת איך רואים זה פשוט נראה ככה וגם איך שצ´יסי וניבה אמרו שזה קרה .. זה נראה חשוד.. ואם כן קורה בינהם משהו אז לפי דעתי הם מתאימים...(אין לי מושג למה..)

amirbilu

New member
לדעתי בשבילהם זו סתם עוד נשיקה

הם עשו הרבה כאלו(למרות שעם הפקה מסביבך ומצלמות זה שונה)אז, לא נראה לי שיש להם מה להתרגש מזה

טוב, די אנשים!

בחייכם, מה אתם מתערבים בענינים שלא שלכם? סופי לא בוגדת באף אחד, זה היה בתור בדיחה, ולמרות שזה נראה מוזר כזה הם סתם עשו צחוקים....זה היה היום האחרון, היתה המון אנרגיה בין כל השחקנים, וזהו אוקיי? לא צריך לקחת את זה בכזאת רצינות.... אם סופי היתה בוגדת בבעלה, נראה לכם שהיא היתה מנשקת את גיל לפני כולם?! עזבו אותם.

אה ניבה עצבנתי אותך???

אני יודעת שאין בינהם כלום וסביר להניח שנשיקה כזאת אצלהם זה כמו נשיקת ידידות או משהו.. ויכול להיות שזה באמת בדיחה אני פשוט יודעת שאת חולה על הג´ינג´ית אז אני אוהבת לעצבן אותך(לא כועסת נכון? חפיף...) לא שמת לב שאני אוהבת לעצבן אותך??? קיצקץ אני יודעת ששום דבר לא קורה בינהם וחבל הם נראים מתאימים אין לי שמץ של מושג למה.. שמתי לב שזה כבר פוגע בך באופן אישי(או שלא) אז מפסיקה...!

דנה........

נו, זה לא סוד שאני מזה אוהבת ומעריכה את סופי, היא מדהימה מכל בחינה בשבילי, אבל זה לא קשור אליה באופן אישי, זה פשוט כי יש פה מצב ואפילו די דפוק, בסה"כ תמונה וכולם עושים מזה כזה עיניין וזה נראה לי לא המקום שלנו לשפוט וכבר להגיד דברים כאלה (ואת כן אמרת כל מיני שטויות על סופי שלא ממש נראים לי...), שמתי לב שאת מנסה לעצבן אותי... אבל כולם התחילו לשאול על זה- די, לא ענינכם, MIND YER OWN BUSSINESS אז סתם רציתי להגיד לכולם שיפסיקו, לא רק לך. - ניבה

למעלה