שאלה ל-AVI359

rozgil

New member
שאלה ל-AVI359

קודם כול......-מה שלומך ? .....-מקווה שטוב...... שאלה זו נשאלה ע"י גם בפורטל : ולשאלתי : במשך ה-10 שנים האחרונות היה לי חונך (40 שעות חודשיות) מטעם משרד הביטחון !!!.......-(מתוכם 6 שנים אני גר בהוסטל !!!) עכשיו הודיעו לי -וכאן אתה נכנס לתמונה (AVI359 !!!) שנכה של משרד הביטחון שגר בהוסטל .....:אינו/לא זכאי לחונך !!! האם זה נכון......-אבי??? (יכול להיות שיקצצו לי חונך ויתנו לי בסוף (שלא משורת הדין) חונך ל-20 שעות כול חודש !!! (כלומר חצי ממה שקיבלתי עד היום !!!) ששאלתי שוב : האם נכה נפשית שגר בהוסטל :לא זכאי לחונך ???-כמו שטוענת העובדת הסוצאלית של משרד הביטחון ....... והאם יש לך איזשהו חוק שאומר הפוך !!! (שאני כן זכאי ורשאי לחונך - אפילו ל-20 שעות חודשיות.....-או יותר !!!) AVI359 תודה לך מראש.......-ולשאר הנכים שיענו לי על שאלתי זואת בתודה מראש : גילי-חדרה (ROZGIL)

rozgil

New member
תודה אבי........

החזרתי לך מסר בפורטל......-לילה טוב !!!

עָנת

New member
מימון חונכות ושיעורי עזר../images/Emo132.gif

גילי שלום
מצרפת לך את הוראה 84.05
אבי נשמח לשמוע תובנות ,ולהרחיב את השכלתנו הכללית
בנוגע לשאלה הספיציפית של גיל.

AVI359

New member
חונכות

לכולם שלום רב עינכם הרואות את תוכן ההוראה,גילי ידידנו היקר זכה בשיעורי חונכות הרבה מעבר למקובל,גם ההורדה ל 20 שעות שבועיות על פי ההוראה הינה למשך שנה והיא באישור סמכות עליונה,כך שלענין ההוסטל אין ולא כלום לענין זה.הפקידה שטיפלה בגילי אינה מבינה את מהות ההוראה ואולי מסתמכת על הוראות פנימיות שלא יעמדו במבחן החוק.ככלל חונכות אינה לנצח מהסיבה הפשוטה:אם אחרי זמן מסוים החונך לא הביא את הנכה למצב בו יכול הנכה לטפל בעצמו ולסדר עיניניו יתכן והפתרון לבעיה זו שונה מאשר העזרה בחונך. בברכה אבי

למעלה