שאלה לתלמידי גבע

S a s h o K

New member
שאלה לתלמידי גבע

אהלן! למי שנבחן היום ועשה את הקורס של גבע - האם הרבה מילים מהמילון באנגלית הופיעו בבחינה ב2 - 3 שאלות אחרונות בשלמת משפטים? כי רמת האנגלית שלי טובה מאוד ואין לי קשיים באנגלית רק לפעמים מילים שמופיעות ב2 או 3 השלמות משפטים אחרונות ואני לא יודע אם כדאי ללמוד את המילון (אני ניגש באפריל) וממוצע הטעויות שלי לפרק אנגלית הוא 1-2 לערך (עשיתי כמה פרקים כבר)... תודה!

karen17

New member
אהלן!

אני למדתי ביואל גבע וניגשתי היום. תראה, במבחן פתיחה היה לי בסביבות 85% באנגלית ובלי ללמוד את המילים היה לי סביר איזה 2-3 טעויות בהתחלה. אני יכולה להגיד לך שאני למדתי את כל הרמות חוץ מ10B שכבר לא היה לי זמן... אני חושבת שאם יש לך זמן תשקיע בלמידת המילים באנגלית כמו שאתה משקיע לעברית. זה נכון שהמילים עוזרות לך בעיקר בהשלמת משפטים אבל בתכלס זה עוזר לך לכל אורך הפרק. כשאתה יודע את כל המילים הפרקים הופכים להיות כ"כ פשוטים.... לנו המורה עשתה שיחה שלמה על אנגלית ועל החשיבות ואני כ"כ מודה לה על זה כי בזכותה שיפרתי ה-מ-ו-ן את האנגלית. כל יום קראתי שעה לפחות ולמדתי הכל וסיימתי היום פרקים כ8-5 דקות לפני הזמן. ובכלל אני חושבת שאנגלית טוב לחיים ורוב הסיכויים למה שאתה צריך ללמוד אז יאללה זה הזמן לשפר! שיהיה בהצלחההה!!!

olgazi

New member
אם כבר אנגלית

עד כמה משמעותי ללמוד את UNIT B הבנתי שהמלים משם כמעט ולא מופיעות?

סלוניק

New member
הן מופיעות בכל פרק.

הן פשוט יופיעו כפתרונות לפחות פעמיים מתוך 12 השאלות, ומדי פעם יופיעו כתשובות שגויות בשאלות הקלות יותר.

NegativeIQ

New member
אני לא בטוח עד כמה כדאי

כמו שאמרו, המילים ב-B מופיעות בשאלות 11-12 ולעיתים רחוקות גם ב-10. אם את יחסית טובה באנגלית יש מצב טוב שמתוך ה-4 תשובות תכירי 3 ואז במקרה הכי גרוע תוכלי לפסול 3 תשובות ולסמן את הרביעית. היום היה פרק יחסית קשה באנגלית שבו המילים הקשות התחילו יחסית מוקדם. בדיעבד הוא היה פיילוט.

olgazi

New member
תודה

אתם עונים לי מהניסיון של היום? פגשתם בבחינה מילים שהופיעו ב-UNIT B?

S a s h o K

New member
שאלה -

לדעתך אקטואלי ללמוד את המילון באנגלית של גבע ממועד אפריל 2006 ? כי זה מה שיש לי...

סלוניק

New member
לדעתי כן.

סה"כ מילים הם הימור, אי אפשר באמת לדעת מה יהיה. תנסי מילונים עדכניים ככל האפשר, אבל ההבדלים לא כאלה גדולים.

a1b2c3333

New member
כן כן וכן!

אני עשיתי עכשיו,בפברואר,ועברתי ממש קצת על המילים באנגלית של גבע-וזה פשוט עזר בהשלמות משפטים! ובכלל...בכל החלק של אנגלית.. הפרקי אנגלית של המרכז הארצי הם לא קשים בכלל,ואפילו קלים.האנגלית שבאוגדן דומה מאוד ברמתה לאנגלית שהייתה לי במבחן. תעבור על המילים של גבע-מובטח לך לפחות 10 השלמות משפטים נכונות!

S a s h o K

New member
סבבה... הבעיה שלי היא ב...

2-3 השלמות משפטים האחרונות! תודה בכל אופן! אללה הלכתי לחרוש על המילון :]

למעלה