שאלה לתותחני ידע

talh2008

New member
שאלה לתותחני ידע

שלום לכולם.
יש לי אייפון 4S גירסה 6 לא פרוץ.
משום מה אני לא מצליח יותר להעביר את התזכורות הקוליות לאייטונס.(הצלחתי רק בפעם הראשונה שניסיתי בעבר ומאז כבר יצאה הגירסה החדשה של האייטונס ואני לא יודע אם זה קשור בכלל...).
חשבתי לעצמי שאולי זה בגלל שיש לי את הגרסה הישנה יותר של האייטונס אז שדרגתי והורדתי את הגרסה החדשה,עדיין זה לא פתר את הבעיה.
הבעיה: כשאני מקיש על לשונית ON THIS IPHONE ואז מקיש על ה MUSIC שנמצא מצד שמאל ויש לידו כמו אייקון של תו אז בסה"כ הכללי יש אכן 33 פריטים שזה בסדר ונכון (27 שירים ועוד 6 תזכורות קוליות שאכן קיימות באייפון).
ניסיתי להקיש בלמטה איפה שכתוב SYNC –אחרי ה"סנכרון" אני מקיש מצד ימין למעלה על DONE ואז מקיש מצד שמאל למעלה על MUSIC שלידו יש אייקון של תו(ככה בעצם הגעתי למסך של ספריית השירים שבאייטונס במחשב) ואז מופיעים רק 27 פריטים (שאלו השירים שלי) וככה בכל הלשוניות (אלבומים,אמנים,סגנונות...) ובלשונית PLAYLIST -אין כלום....
מה קורה פה????
מדוע התזכורות לא עוברות לאייטונס??
תודה...

talh2008

New member
עוד משהו שאולי יעזור

עכשיו כשחיברתי את האייפון למחשב ניסיתי משהו קצת אחר...לאחר שהקשתי על ON THIS IPHONE ניגשתי באותו סרגל כלים מצד שמאל ללשונית MUSIC סימנתי V ב- SYNC MUSIC ואז בחרתי באפשרות השניה SELECTED PLAYLIST… סימנתי V גם ב INCLUDE VOICE MEMOS ואחכ סמנתי V ב- שנות ה90 קלאסיק ובכל השאר...כשהקשתי מצד ימין למטה APPLY זה הקפיץ הודעה באנגלית:
"האייפון הסתנכרן עם ספרית אייטונס שונה,האם אתה רוצה למחוק את האייפון הזה ולסנכרן עם סיפריית האייטונס הזה?
האייפון יכול להסתנכרן רק עם ספריית אייטונס אחת באותו הרגע מחיקה וסנכרון יחליפו את הפריטים באייפון הזה עם הפריטים של ספרית האייטונס הזה..."
זה אומר משהו??? אולי זה יוביל לפתרון הבעיה שהצגתי קודם...

amitp

New member
התזכורות הקוליות לא מסתנכרנות לPC

כי אתה לא מסנכרן אותן. לא סינכרנת אותן עד עכשיו כי לא ביקשת מITUNES לסנכרן אותן. עכשיו, משבחרת לסנכרן אותן, הוא מודיע לך שאייפון יכול לסנכרן מדייה רק מול מחשב אחד בו זמנית, ואתה ככה"נ סינכרנת מול מחשב אחר. אם תנסה לסנכרן מול המחשב הזה כל המדייה על האייפון תמחק ותוחלף בתכולת המחשב החדש.

talh2008

New member
תודה על תגובתך אבל

ארשום לך מס' עובדות חשובות:
מעולם לא סנכרנתי את האייפון עם מחשב אחר(חיברתי אותו רק לצורך טעינה ולא יותר,לא חיברתי אותו למחשב אחר ופתחתי אייטונס או משהו כזה....).
וכן סנכרנתי אותו...השירים כן עוברים רק התזכורות לא....למרות שסימנתי V בזה יכלול גם תזכורות קוליות...
לפי דברך...אני מבין שאולי כדאי לאשר לו את ההודעה שרשמתי?

amitp

New member
לא

1. אני לא יודע אם סינכרנת את המכשיר למחשב אחר, אני יודע שהאייטיונס טוען שזה מה שעשית.
2. במידה ותאשר את ההודעה הנ"ל כל התזכורות ימחקו.
3. קודם כל הייתי מעביר את כל התוכן מהמכשיר למחשב ע"י תוכנה כגון iFunBox, מגבה אותו דרך הiTunes, ורק אח"כ מנסה לשנות הגדרות.

talh2008

New member
אני שמח

שהסברת לי כיצד להזהר שלא ימחקו לי התזכורות הקוליות שבמכשיר....יפה מצדך.
לגבי סעיף 1 איך זה נגרם כתוצאה ממה?
את התוכנה להוריד מהאפסטור או זו תוכנה שצריכה לרדת למחשב הביתי?

למעלה